Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjjel nagyon eleredt az orrom...

Éjjel nagyon eleredt az orrom vére. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok
2008. febr. 6. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az egyik kismamáknak szóló könyvben ezt irják:

Némely nőnek gyakori orrvérzése lehet a terhesség folyamán. Ez általában nem a magas vérnyomás jele, hanem azért jelentkezik, mert ebben az időben fokozódik az orrnyálkahártya vérellátása. Ha vérzik az orrod, pár percig finoman meg kell nyomni az orrnyerget. Ha állandósul az orrvérzés fordulj inkább orvoshoz.

2008. febr. 6. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szia. én 24 hetes leszek és minden nap vérzik az orrom, hol erősebben hol gyengébben. Nekem enyhe értágulatom van. Rutascorbin-t lehet rá szedni napi 3x1-et Nekem a terhességem előtt is volt ilyen, szdtem egy darabig majd 2 évig nem vérzett. Jó ez a gyógyszer. Kérdezd meg az orvosodat is.
2008. febr. 6. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Úgy tudom a terhesség alatt vérbőség alakul ki. Nekem orrvérzés nem volt. Sztem a védőnő segít a témában ha megkérdezed. Bátran fordulj hozzá:)
2008. febr. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!