Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap amikor pisilni voltam...

Tegnap amikor pisilni voltam egy csepp élénk piros vér távozott, ma kétszer vettem észre, hogy pici piros véres darab távozott belőlem. Mitől lehet aggódjak? A 20 hetes UH-n mondták a placentám kicsit ráhajlik a méhszájra, az óta nem vizsgáltak.

Figyelt kérdés

Félek most sem történne semmi, még nem értül el a védőnőt. Itt mindenre azt mondják normális, nem foglalkoznak semmivel.:( Ez Anglia.:( Szerintetek mit csináljak?

27 hetes vagyok

2009. febr. 23. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy nyílt egy kicsit a méhszájad és ezért pattanhatott el valami?
2009. febr. 23. 14:21
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
jól nyomjákzangol én is itt vagyok, hidd el hogy ha azt mondják ok, akkor ok
2009. febr. 23. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem tudsz ügyeletre menni? Én azért megnézetném egy orvossal. Van saját orvosod? Nem tudom, hogy működik külföldön, de a vérzés ott sem játék, én úgy gondolom.
2009. febr. 23. 14:26
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nagyon keményedtem két hete akkor zárt volt a méhszájam mert bementünk az ügyeletre és addig nem jöttünk el amig meg nem néztek.

Saját orvos itt? Sajnos orvos sincs nem hogy saját. Csak a "védőnő" akivel max. találkozni lehet normál esetben a szülés is nála van. Ja és még nem taliztam kétszer ugyanazzal:( Jobb ha tényleg nem is ismered ezt a rendszert.

2009. febr. 23. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

En is itt szultem.

Verzessel nyugodtan bemehetsz az ugyeletre es megneznek, megnyugtatnak. Valoszinuleg az okozza, hogy a placenta erini a mehszajat, legalabbis azt olvastam, hogy akkor pecsetelo verzes elofordulhat es ovatosabbnak kell lenni, tobbet pihenni, stb.

Ettol fuggetlenul nem art, ha megneznek. A verzessel itt is foglalkozni kell.

Anno en is vereztem, nem pecsetelo volt, hanem nagyon eros, gorcsos, bementunk a surgossegire es szinte azonnal megvizsgaltak, uh is volt.

2009. febr. 23. 14:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Lehet az lesz, bemegyünk megint az ügyeletre.
2009. febr. 23. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy dokit mindenképp nézzenek meg!
2009. febr. 23. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
nyilvan te is olyan hulye vagy, mint a tobbiek akik kikoltoztek es mar evek ota laknak, de azt se tudjak mi hogy mukodik, en angliaban elek sajat orvosom van, es szerintem te valamit rosszul csinalsz. ha ekkora problema az orvos, akkor mindenkeppen csereld le a gp-det, es irj egy panaszlevelet.
2009. febr. 23. 15:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Nyilván...! Te meg azon hülyék közé tartozol akik a helyett, hogy elmondanák, hogyan lehet nem Ł3000 Fontért privát orvost találni csak okoskodni tudnak.
2009. febr. 23. 15:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Hoppá, úgy látom törölték azt a választ amiben egy nem épp megfelelő hangnemben történő választ volt. Szóval az előző kommentem, nem a kedvesen válaszolóknak szól.
2009. febr. 23. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!