Tegnap amikor pisilni voltam egy csepp élénk piros vér távozott, ma kétszer vettem észre, hogy pici piros véres darab távozott belőlem. Mitől lehet aggódjak? A 20 hetes UH-n mondták a placentám kicsit ráhajlik a méhszájra, az óta nem vizsgáltak.
Félek most sem történne semmi, még nem értül el a védőnőt. Itt mindenre azt mondják normális, nem foglalkoznak semmivel.:( Ez Anglia.:( Szerintetek mit csináljak?
27 hetes vagyok

Köszi a válaszokat!
Nagyon keményedtem két hete akkor zárt volt a méhszájam mert bementünk az ügyeletre és addig nem jöttünk el amig meg nem néztek.
Saját orvos itt? Sajnos orvos sincs nem hogy saját. Csak a "védőnő" akivel max. találkozni lehet normál esetben a szülés is nála van. Ja és még nem taliztam kétszer ugyanazzal:( Jobb ha tényleg nem is ismered ezt a rendszert.

En is itt szultem.
Verzessel nyugodtan bemehetsz az ugyeletre es megneznek, megnyugtatnak. Valoszinuleg az okozza, hogy a placenta erini a mehszajat, legalabbis azt olvastam, hogy akkor pecsetelo verzes elofordulhat es ovatosabbnak kell lenni, tobbet pihenni, stb.
Ettol fuggetlenul nem art, ha megneznek. A verzessel itt is foglalkozni kell.
Anno en is vereztem, nem pecsetelo volt, hanem nagyon eros, gorcsos, bementunk a surgossegire es szinte azonnal megvizsgaltak, uh is volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!