5-6-hetes Kismamák, mikor készültök dokihoz, hogy érzitek magatokat?
Én vagyok a tegnap 22:22-es
Nálunk is fiú és lány van, Enikő és Barnabás. A mostani Nándor/Borbála lesz jelenlegi állás szerint. :)
hú akkor ha másfél évet vártatok biztos nagyon boldog vagy! Gratulálok!
szép nevek én még ennyire nem vagyok biztos benne:-)
Maja, Janka, Emma vagy Benedek, Bendegúz ezeken gondolkodom persze apa még úgyis közbe szól!
Sziasztok!
Nekem már van 2 Fiam. 2 és 3 évesek. Most várjuk a 3. babát. Elvileg 4+3 vagyok, de a teszt már 2 hete pozitív, így lehet, hogy nagyobb a Baba. Ma megyek uh-ra.
Kisfiam már a teszt előtt mondta, hogy : Anya, neked baba van a hasadban! :)
Most hajtogatja, hogy 2 baba és van és kislányok...háát majd ma kiderül :)
08:03 vagyok
:)
Aranyos lehet a Kisfiad! Csak megérezhetnek valamit! :)
Majd megírom mit mondtak az uh-n. Ha igaza lesz....akkor ott ájulok majd el :)
nekem 5-éves lesz alányom júliusban a fiam 2-májusban én babonából nem szólók sem nekik sem másnak a páromon kívül a 12-16.hétig
Ikerek szép lenne :D
igen én is így látom legalább ha tényleg lenne valami gond (ne legyen!) nem kell mindenkivel egyesével közölni és magyarázkodni az nagyon nem jó :(
én fiammal és lánykámmal is vérezgettem rá is került a papíromra hogy fenyegető vetélés, szerencsére nem lett baj de azért jobb félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!