5-6 hetes vagyok, ma az ultrahangon csak petezsákot láttak, és a doki úgy fogalmazott, hogy folyadék van benne. Kaptam egy hetet, ha még mindig üres lesz befejezik a terhességet. Nem korai ez még? Nem lenne korai befejezni a terhességet?
Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis.
Volt már ilyen , hogy később vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.
Szia! Átérzem a helyzeted, mert én is így voltam, az 5-6. hétben még nem látszott semmi, 1 hetet még végigkínlódtam, mert nagyon szerettem volna a babát, és a 7. héten nagyon örültem, mert már volt szívhangja. Szerintem ne aggódj - könnyen beszélek tudom - de szívhang általában 6-7. hét környékén már van. Attól függ mikor estél teherbe, mert a dokik úgy számolják a terhességet, hogy a menszesz első napjától, de nagyon ritka hogy valaki a menszesz napján essen teherbe. Lehet hogy te a menszeszed napjától a 3. vagy a 4. héten estél teherbe. Átlag két hét csúszással lehet számolni. Nyugodj meg, minden renben lesz.
Boldog babavárást!
21 hetes kismami
Na ezért szokták mondani,hogy nem kell olyan korán orvoshoz szaladni.Bőven ráér a menstruáció után 2-3 héttel!
Remélem legközelebb már látszódni fog valami és nem kell így befejezni a terhességet.
Sok sikert!
január 8-án volt az utolsó mensim első napja. köszi a bíztatást!
nem rohantam az orvoshoz túl korán,egy hét késéssel csináltam a tesztet, csak óvatosabb vagyok egy vetélés után, ami szerintem érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!