Az ultrahangon a douglas-ban látható kevés hasi folyadék jelentheti azt, hogy volt tüszőrepedés?
Figyelt kérdés
Különben hormoneredményekkel egyenlőre nem igazolt PCOS-m van.De lehet,hogy ennek ellenére volt PÉ-m?2010. jún. 6. 22:45
1/5 anonim válasza:
aham.
Sejtjető,van van pici folyadék.
2/5 anonim válasza:
bocsi!
Szóval sejthető ha van pici folyadék.
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, mivel kérdeztem tőle miért írta rá a papíromban, hogy douglas térben kevés folyadék látható, azt mondta nemrég volt tüszőrepedés és a folyadék a hashártyán keresztül a douglsba folyik mert az a leg -mélyebbi üreg ahol összegyűlik.Hőmérőzésnél is lehet látni, azért esik olyankor a hő mert a hasnyálkahártyára ömlik először a folyadék és ez lehűlést eredményez.
4/5 anonim válasza:
nekem is UH-al követték a tüszőrepedést, az első hónapban 1 nappal a tüszőrepedés után voltam, akkor látott folyadékot, ebben a hónapban 3-4 nappal a tüszőrepedés után, akkor nem látott már folyadékot, csak bevérzett tüszőt, ma reggelre pedig pozitívat teszteltem, kívánom, h veled is így legyen!!
5/5 anonim válasza:
sziasztok ez mit jelent szerintetek?uterus fa haránt:70mm
endometrium vastagság 8mm,douglasban kevés folyadék!ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!