Mitől lehet, ha tüszőrepedés után nincs a douglasban folyadék?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-on, 26x33 mm tüszőm megrepedt, de nincs folyadék. Az ultrahangos hölgy azt mondta, hogy ilyennel még nem találkozott pályafutása során, mert ha megreped, akkor a tüszőben lévő folyadéknak a douglasba ki kell folynia. Hallott valaki ilyenről? Vajon mitől lehet? Ez nagy baj? Babát szeretnénk már két éve, ez most rossz hír? Nagyon el vagyok keseredve.2010. márc. 10. 17:31
1/2 anonim válasza:
Szia! Akkor douglas punkciót nem is csináltak? Mármint sokadik próbálkozásra sem sikerült a mintavétel? Egy vizsgálat nem vizsgálat, ha következő alkalommal sem lesz folyadék a douglas üregben, akkor valószínű nem repedt meg a tüsző.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Mi az a punkció? Milyen mintavétel? Nem tudom mi az, ez csak egy sima uh volt, hogy megrepedt-e a tüsző, márpedig azt mondták, hogy megrepedt, mivel látták a bevérzett tüszőt, és össze is zsugorodott 13mm-re. Már sokszor voltam uh-on a mensi 2. napján, a peteéréskor, és két nap múlva, hogy megrepedt-e, de még ilyet sohasem mondtak.
2010. márc. 12. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!