Segíthetnétek nekem fiú nevet választani?
Az én kisfiam Ármin, ami szerintem elég ritka.
De tetszett még az Adrián és a Milán, na és a Dominik, de azt azért nem kapta, mert már tömegnév.
Dávid (kisfiam) Ármin, Jácint, Balázs, Bálint, Milán, Dominik, Dániel, Zétény, Zsombor.
De mivel rövid a vez. név adhatsz két nevet is.
Az én fiamnak is két neve van, pedig neki nem is olyan rövid a vez. név. Csaba a második neve.
szép nevek...mivel a vezetéknév nagyon rövid, nekem a BENEDEK tetszik legjobban. És az is jó,hogy a vez.n. mély magánhangzós, a keresztnév magas : )))
Szerintemúgy próbálgasd, hogy a vezetéknévvel együtt hangosan kimondod. Melyik ritmusa tetszik legjobban? :)))
Áron...lehet hogy a Nagy vezetéknév nem nagyon passzol de ha igen örülök :)
ha nem jön be: levente,Botond
a Nagy Botond szerintem jól hangzik :)
Nekem a fiam Nándor lesz, szerintem szép: Nagy Nándor
De ha nem tetszik, hogy alliterál, akkor Barnabás (másik fiam) vagy még amik tetszenek: Ágoston, Álmos, Zsigmond, András, Áron, Ármin, Péter, Lőrinc
Szia!
Szintén Nagy a vezetéknevünk, az első kisfiamat Ádámnak hívják, nekem nagyon tetszik, most várjuk a második kisfiút (28. h) aki vagy Benedek vagy Bálint lesz.
Nekem még nincs gyerekem, de már nagyon szeretnék babát. Méghozzá kisfiút!
Nekem ezek a nevek tetszenek: Róbert, Krisztián, Ruben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!