Okozhat bajt a terhesség alatti Augmentin szedés?
Szia!
Én 16 hetes terhes vagyok és influenzás meg a torkom be van gyulladva!A háziorvosom augmentin duo-t írt fel,napi 3×1et!!!A védőnőt megkérdeztem és azt mondta hogy nyugodtan szedjem be,többet ártok ha nem veszem és ennek az antibiotikumnak nincsen semmilyen káros mellékhatása a babádra nézve!Úgyhogy megnyugodhatsz,szedd be a gyógyszert és gyógyulj meg minél előbb!Az augmentin egyébként penicillin készítmény amit a kismamák nyugodtan szedhetnek,mint pl. ha lázas vagy a rubophen!!!!
Mielőbbi gyógyulást!
Sziasztok!
En a 14. het vegen betegedtem le alaposan, influenza szeru virus dontott le de alaposan a labamrol es miutan 3 napig nem akart javulni a helyzet, ezert a haziorvos Augmentint irt fel, 1 hetig. Megkerdeztem a szuleszem, a vedonom is es egyontetuen azt mondtak, h Augmentint lehet szedni terhesseg alatt, es sokkal nagyobb kart okozhatok, ha nem szedem be az Anitbiotikumot (vagy akar csak megszakitom a felenel..). Kesobb megtudtam ket kisgyermekes anyuka ismerostol, h nekik is Augmentint adtak terhesseg alatt es nem lett semi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!