Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan derítsem ki, hogy...

Hogyan derítsem ki, hogy terhes vagy álterhes vagyok?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve már volt álterhességem. Terhességi tüneteim voltak baba nélkül. Doki derítette ki.

Most újra ugyanazok a tüneteim, és rettentően félek, hogy megint ez a helyzet.

Hogyan derítsem ki? Pl. ha leesik a hőm, abból tudni fogom, hogy ez nem terhesség? Álterhesség esetén le fog esni a hőm?

Tesztet fogok csinálni, de ha negatív lesz, abból még nem biztos, hogy nem vagyok terhes.

2011. márc. 17. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Húha! Hát ehhez nem értek, de az elmaradt menzi után 1 héttel már kimutatja teszt! Mióta késik?
2011. márc. 17. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Ma kellett volna megjönnie, de tudom hogy nem fog. Egy kicsit pecsételtem, de mintha elvágták volna az egészet, úgy megállt.

Volt egy pár tünetem ma is, de már kb. pár nappal ezelőtt is voltak furcsaságok és éreztem, hogy valami megváltozott, hogy valami történik. Nem tudom leírni, de biztos voltam benne már kb. 5 napja, hogy sikerült a baba...

És most félek, hogy ez megint álterhesség...

1 éve napra pontosan megjött a mensim egészen idáig. És most ez van...Félek nagyon. :(

2011. márc. 17. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
álterhesség esetén szerintem a teszt nem jelzi ki a hcg-t a pisiből, szóval ha pozi a tesz babás vagy! ha negatív akkor csinálj még egy tesztet más márkával 2-nap múlva ha az is nega lenne nincs baba
2011. márc. 17. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:
jó. következő lépésem akkor az lesz, hogy tesztelgetni fogok. amúgy nem hiszem, hogy holnap már ki fogja mutatni, mert szerintem nálam kb. még csak most fejeződhetett be a beágyazódás ha baba van. de azért megpróbálom holnap reggel is.
2011. márc. 17. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
de gondolom ha már kb. alaphőre leesik holnap a hőm, akkor úgy már 100% hogy nincs baba attól függetlenül hogy a mensi elmaradt most.
2011. márc. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!