Hallottatok róla hogy valaki lehet álterhes?
Figyelt kérdés
Megjött én mégis rosszul vagyok émelygek hányinger mintha terhes lennék. teszt negativ.hallottam erreől hogy valaki annyira akar babát hogy álterhes lesz. szerintetek? és állitolag a hasa is nő meg minden.2010. okt. 8. 21:27
1/6 anonim válasza:
Igen, én tudok ilyen esetről. A közvetlen környezetemben van egy ilyen lány. Neki elég komoly tünetei voltak, pl: tej jött a melleiből. Hiába járt el orvoshoz nem derült ki, hogy mi a baja. A hormonvizsgálat csak azt mutatta ki, hogy a kortizol szinttel van valami bibi, de az orvos azt mondta ez nem befolyásolja a teherbe esését és nem magyarázza ezeket a tüneteket. Most fogamzásgátlód szed, még két hónapja van hátra belőle. Azt mondta a doki ez után kezdhetnek el újra próbálkozni a baba projekttel és remélhetőleg teherbe is fog esni. Majd kiderül mennyire volt hatásos ez a gyógyszer. Minden esetre én nagyon szorítok neki mert már nagyon vágynak egy babára.
2/6 anonim válasza:
Igen,én is tudok ilyenről.szörnyű...szerintem menj és nézess egy hcg-t vérből,az a tuti.
3/6 A kérdező kommentje:
hol néznek a vérből hcgt? bp. magán.
2010. okt. 9. 01:47
4/6 A kérdező kommentje:
mert ha nőgyógyászhoz megyek az nem biztos hogy elküld sztem ha tudnm hova lehet menni egyszerre mennék vérvételre megijedtem..
2010. okt. 9. 01:48
6/6 anonim válasza:
nem vagyok pesti így nem tudom,de megérdeklődheted,hogy magánba csinálnak-e.Egyébként beutaló kell hozzá,azt meg vagy nőgyógy vagy házidoki ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!