Méhen kívüli terhesség lenne? Már a 23. napom pozitívat teszteltem és nem maradt még ki a menzeszem, mert 28 napos.
Sziasztok!
Ma a 26. napomon vagyok és ma teszteltem mégegyet,(nem reggeli vizeletből-most) Annyira erős a második csík, hogy nagyon... Lehet, hogy azért lehet ennyi hcg a szervezetemben, mert már a petevezetékben megtapadt, több, mint 10 napja és ezért van ennyi hcg-m??? Fééélek! Hétfőn megyek dokihoz. 7-én a 13.napomon voltunk együtt...
Valami okos ötlet?
Köszi mindenkinek!
Nekem is hamarabb kimutatta(meszi elött 4 nappal) és nem volt méhen kívűl,hanem a lehető legjobb helyen a méhen belül.
Legtöbbször fájdalommal és vérzéssel jár a méhen kívüli.
Szerintem minden normális és rendben van.Ha meg későn mutatja ki a teszt akkor nem elég életképes a magzat és nem termel elég Hcg-t.A legtöbb ilyen meg se marad.
Úgyhogy fel a fejjel és ne aggódj.Milyen tesztet csináltál?Vannak érzékenyebb tesztek is.
Lehetett az ovulációd is hamarabb.
Mülleres teszteket csináltam...(külföldön élek, de magyarországi gyártással és magyar szöveggel volt a használati útmutató:o)))) ) A peteérésem pont a 13. napomon volt, beletrafáltunk a közepébe :o)
Köszönöm a nyugtatgatást!
A következő félelmem úgyis, az ha jó helyen van, csak el ne menjen!!!!!!!
Iker terhessegnel gyorsabban termelodik a hcg. Ketszer annyi mint normal tehessegenel. :) Beagyazodas utan a 2-diknapon mar annyi a hcg iker terhessegnel mint normal terhessegnel a beagyazodas utanni a 4-dik napon.
Persze nem biztos, hogy nallad ez a helyzet, de biztosan nem mehen kivuli ne felj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!