Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázás vagy terhesség jele...

Megfázás vagy terhesség jele lehet a hőemelkedés? Hétfő reggel pozitívat teszteltem, kb.6 hetes terhes lehetek. Tegnap óta furán érzem magam: le vagyok lassulva, kissé égnek a szemeim és fáj a fejem.

Figyelt kérdés
Tegnap este 37-fokot mértem, pici hőemelkedés. Reggelre jobban lettem, de most délelőtt ismét gyötörnek a tünetek. Természetesen nem veszek be semmilyen gyógyszert, csak mézes teát ittam és C-vitamint szedek ... Szerintetek ez a terhesség miatt lehet vagy megfázhattam?? Mi ilyenkor a teendő? Járt már valaki így?
2008. okt. 14. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én ugyanígy jártam, nekem is hőemelkedésem volt, fájt minden csontom, levert voltam és náthás. Homeopátiás gyógyszerekkel, mézes teával, c-vitaminnal kezeltem magam, míg el nem mentem a védőnőmhöz 7hetesen , aki közölte,hogy ez terhes-megfázás és ez a terhesség velejárója, főleg az első hónapokban. Pfff, másfél hétig senyvedtem a takaró alatt, mire kilábaltam belőle. Pihenj nagyon sokat és nyugodj meg, el fog múlni. Gratulálok a babádhoz!

ja, a 37fok nem láz. 38foktól jelent veszélyt a picire. Amúgy is ekörül kell lennie a hőmérsékletednek áldott állapotban. (ezt is a védőnénink mondta)

Remélem segítettem.

8,5 hetes kismama

2008. okt. 14. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte allando fejfajasom van mar 2 hete. pedig meg csak kb 4 hetes lehetek. Valahol azt irta a net, hogy a fejfajas teljesen termeszetes egyes kismamaknal az elso trimeszterben. Tehat lehet, hogy semmi baj nincs veled.

Azt jol teszed, hogy nem szedsz gyogyszert. En az elmaradt elott nem tudvan, hogy mi a helyzet, 3 napig vettem be fajdalom csillapitot :/

2008. okt. 14. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia4 Ezek terhességi tünetek! Pihenj sokat, amennyit csak tudsz, kíméld magad és gyógyszert ha nem muszáj tényleg ne vegyél be.

Az 1. válaszolónak igaza van, a 37 fok nem hőemelkedés, legalábbis nem betegség jele, ez a terhesség miatt van így.

Aztán később majd jönnek a többi tünetek is (bár mindenkinél más és más)!

Kitartás és boldog babavárást!

8 hetes mami

2008. okt. 14. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok kismamik!!! Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam, hogy valószínű nem leszek épp most beteg!!! Mindent a piciért, úgyhogy délután pihenek ezerrel!!! Köszi a segítséget! Mindenkinek jó egészséget és kiváló babavárást kívánok! Puszi ;-)
2008. okt. 14. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!