Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitívat teszteltem 2 napja,...

Pozitívat teszteltem 2 napja, elmentem ma dokihoz aki nem látott semmit de beutalt holnapra vérvételre nem-e méhen kívüli terhesség!?

Figyelt kérdés

Alaposan beijedtem, miért kért ilyen vizsgálatot ez bevett szokás? Teljesen el vagyok keseredve...

Csak annyi sikerült megtudnom, hogy a méhnyálkahártya vastagsága 12/2 minden más csak latin szavak tömkelege volt... Most nagyon félek... :(

2011. febr. 21. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. A teszt tévedhet (mégha nagyon ritkán is), a vérvételle lehet csak egyértelmüen megállapitani a terhességet.

2. Ha terhes vagy, akkor vagy úgy helyezkedik el, hogy az orvos nem látta, esetleg még útközben van, vagy tényleg méhen kivüli terhesség.

3. Ha méhen kivüli terhesség lenne is, akkor ilyen korán meg elég egyszerü megelözni a következményeket, ezért is akar biztosra menni az orvos.

4. Elöre idegesiteni magadat nem érdemes, az eredmény pár nap múlva megvan.

5. A kérdésed másik részére is válaszolva: igen ez rutin a te biztonságod érdekében.

6. Remélem, minden rendben lesz, gondolok rád.

2011. febr. 21. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rutin dolog elküldeni a kismamát megvizsgálni, hogy nem-e méhen kívüli terhesség.

És az is normális, hogy még nem látott semmit.

2011. febr. 21. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 21. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia, en is ugyanigy voltam augusztusban, pozitiv teszt, doki nem latott semmit, azonnal vervetel, aztan 3nap utan ujabb vervetel h mennyit emelkedett a hcg....szornyu par nap volt, amig lett eredmeny, de szerencsere jol vegzodott, mehen belul volt, csak tul hamar mentem, azert nem latta...most telt a 32.hetem...

szoritok h neked is minden rendben legyen, majd jelezz es ne aggodj, az nem tesz jot...

2011. febr. 21. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, hogy mikor volt az utolsó mensid?

Ha leírod a latin szavakat, próbálunk segíteni.

2011. febr. 21. 20:54
 6/6 nini24 ***** válasza:

Szia!

Hogy alakult a sorsod? Remélem minden jól alakult!

Üdv: Niki

2012. márc. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!