Másnak is annyira kellemetlen, hogy már fáj a méhszájvizsgálat? Lesz rosszabb is?
Figyelt kérdés
A terhesgondozás idejére és a szülésre egy másik orvost kértem fel, mert a nődokimnál nem lehet szülni.A doki nagyon aranyos, de a vizsgálat nagyon fáj.Anya szerint ő erőteljesebb a másik finomabb és ugye én hozzá vagyok szokva.Igaza lehet vagy a terhesség alatt ez tényleg ennyire fájdalmas?2009. febr. 20. 11:47
1/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt.De semmi bajom nem lett tőle.A finomkodó orvos sokszor nem vesz észre annyi mindent.Sajnos azt meg kell nyomkodni ,ahhoz h érezze,h minden rendben.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy fájt. Mi nem szexelünk, nekünk nem lehet, valószínű, hogy jobban összezáródtak az izmok.
3/7 anonim válasza:
Én nem is érzem amikor a doki a méhszájamat tapogatja. Nekem az fáj nagyon amikor a kacsával szétfeszíti a hüvelyemet.
4/7 anonim válasza:
Nekem ez furcsa.Én semmit nem érzek mikor a méhszáj állapotát vizsgálja.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Hány hetes vagy?Nekem iskellemetlen volt és a terhesség vége felé egyre rosszabb lett.Most is már van egy pár vizsgálat ami fájdalams,de annyira nem vészesen.Kitartást!
Boldog Baba várást!
27+4 hetes kismami és egy 15 hónapos kislány anyukája
6/7 A kérdező kommentje:
A másik dokinál a kacsa ennél a vizsgálatnál kevésbé fájt, 31 hetes vagyok, hát akkor babóka érdekében nyilván kibírom, tegnap este voltam és még egy hangos au is kiszaladt a számon.
2009. febr. 20. 11:56
7/7 A kérdező kommentje:
Ja és bajom nekem sem lett belőle, csak nagyon fájt.Mondjuk mi sem szexelünk(max. ritkán meg más módon)
2009. febr. 20. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!