Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 15 hét körül van, és még...

Aki 15 hét körül van, és még van mellette másik kicsi gyereke, hogy bírja?

Figyelt kérdés
Én hulla vagyok. 2 évse múlt a kislányom, dackorszak, a férjem reggeltől estig melóban, segítség nulla. estére már kivagyok totál, bár igazság szerint már délelőtt 10-re. :)
2011. márc. 11. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:

15 hetesen volt hogy az asztalra borulva néztem a gyereket hogy játszik élni nem volt erőm. baromi émelygős voltam még .

szintén 2 éves múlt szintén lány és néha állati nehéz volt most már jobb hogy kicsit jobb az idő.

segítségem azért van de a lakás az enyém .

amikor tehettem lazultam pihentem

22h. kismama

2011. márc. 11. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 24 hetes vagyok..jó nagy pocakkal és egy eleven 14 hós kislánnyal.....hát ki vagyok estére..szitu nálunk is hasonló...

És egyre nehezebb lesz ahogy nő a pocak...15 hetesen még sokkal könnyebb volt de most már 24. hétre bmira terhesnek érzem magam :))))

Minden emelésre befeszül a hasam hiába iszok magnéziumot...

Abban reménykedem h ha nem kell majd a téli ruha könnyebb lesz!

2011. márc. 11. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én akkoriban teljesen ki voltam készülve, mert a másfél éves lányom nagyon beteg lett, és 5 napot kórházban voltam vele, mivel zárolták járvány miatt a kórházat, nem volt, aki felváltson, úgy éreztem, ottmaradok. Ráadásul a hányós időszak utolsó hete volt, nem bírtam enni, akkor értem el a negatív csúcsot (47 kiló). Ahogy onnan kijöttünk, már csak jobb lett. Amire még nehéznek emlékszem, az a szülés előtti utolsó három hét volt. Utána csak egyre jobb lett. :o)

Kitartás, hiszen itt a tavasz, könnyebb lesz minden! Kevesebb ruha, stb.!

2011. márc. 11. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 "nagy" (2 éves és 4 éves) volt, mikor jött a pici... szerencsére semmi terhestünetem nem volt, nem hánytam, nem émelyegtem, így aztán nagyon jól bírtam a dolgokat. Apa nálunk is látástól kukulásig dolgozott, így itthon minden rám maradt... segítségem nem volt... életem egyik legszebb időszaka volt a babavárás :)

Tudom, nem könnyű egy 2 évessel, de talán próbáld kicsit lazábban venni a dolgokat! Csak a feltétlenül fontos dolgokat csináld, lassíts kicsit a tempón, amikor a "nagy" alszik, dőlj le te is...

2011. márc. 11. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is 15 hetes vagyok, 21 hónapos ikrekkel. Nem mondom, hogy egyszerűek a mindennapok, de még egyelőre jól bírom. Estére azért én is kellemesen elfáradok, nem csak ők. ;)

Boldog babavárást mindenkinek!

2011. márc. 11. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok, 18 hónapos a kisfiam. Estére van, hogy fizikailag rosszul vagyok a fáradtságtól és szédülök. Azért hál'Istennek nem minden nap. Most jön a jobb idő, ezerrel megyünk majd a játszótérre délelőtt és délután is.
2011. márc. 11. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. hát csak azt csinálom, amit muszáj, vagyis: bevásárlás, heti 1 nagytakker, amúgy ahol a papok táncolnak, hetente 1-2x vasalni is kell, főzni kell ebédet (nem akarom hozatni, jobban bízom abban amit én főzök, már csak a kislányom miatt is). és a kislányom újabban, kb. mikor kiderült h terhes vagyok azóta, nagyon nehezen alszik el, van h 10 óra is van mire nagy nehezen. bízom benne hogy majd ha többet kint tudunk lenni, jbban elfárad és ez könnyebben megy majd.
2011. márc. 11. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!