Segítség! Mikor lesz vége az érzelmi labilitásnak?
Féltékeny vagyok őrülten, de nem mutatom ki. Egyszerűen utálom párom viselkedéseit, múltkor azon fakadtam majdnem sírva (de nem volt szabad, mert párom nem szereti látni ha sírok), hogy inkább az apjának vett konyakot (semmi alkalom, csak hogy igyon mert szereti) és az én bonbonomat visszarakta, mert a kettőre nem volt pénze.
Most visszagondolva megint könnyezek, de az előbb azért sírtam, mert nem találtam a kis lábast, nem volt a helyén.
Csúnyának érzem magam nagyon, tele vagyok pattanásokkal és bár még csak a 17. hetet taposom, de már sokat híztam és nem jönnek rám, az eddigi bő nadrágjaim sem. Tele vagyok hurkákkal, a mellem csúnya és még mi lesz!?
Úgy érzem ha ez nem változik biztos, hogy szét megyünk.
13.52.es vagyok
AZ elején mikor írtál nem tűnt ilyen gázosnak a helyzet de így elég sok mindent kellene megbeszélnetek!!!
A másik h minek költ magán uh-ra meg magán dokira az ember,nem hiszem hogy az apósodra tartozna!! A másik h szerintem azért h tisztességesen megvizsgálják, ellássák az embert mert sajnos nekem a legtöbb sztk-s dokival rossz tapasztalatom van!!
Jó sok mindent kell elrendeznetek sajnos ahogy látom :S De a java még ez után jön!
Tervezett baba volt amúgy?
Üdv: T
Tényleg azt hittem, hogy csak én fújom fel, hiszen ő soha nem volt ilyen. Kérdeztem én már tőle, hogy a baba miatt változott-e meg, de azt mondja, nem, a csöppség volt minden vágya. Nem értem mi történhetett. Tudtam jól, hogy szereti az apját, de most, hogy egy családdá kellene válnunk vagy az apja nem akarja elengedni magától vagy megijedt, de nem meri bevallani.
Nincs értelme beszélgetnünk mert "nincs semmi gondunk" mondja ő. Nem veszekedünk soha, nem mondom neki, hogy bánt, hogy visszarakta a bonbont vagy akármi is bántana. Szívesen adtam neki oda a pénzt a motorra, bár kicsit megéreztem. Nem csinálom a hisztit, sőt a popója is ki van nyalva.
De olyan ez a helyzet, mintha kapuzárási pánik lenne, vagy mintha az apjával szeretne összeházasodni. Azt mondja minden álma a baba és, hogy összeházasodjunk, de nem tesz érte semmit. Sőt mást tesz és gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!