Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák az utolsó hónapban:...

Kismamák az utolsó hónapban: más is küzd iszonyat éhségérzettel?

Figyelt kérdés
Nekem csak a 35-36. héten kezdődött, addig semmi extra, de megőrülök esténként, akármit, akármennyit eszem, csak éhesebb leszek. Emiatt utálom az estéket.
2011. márc. 9. 20:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is ilyen volt az utolsó hónap,ráadásul pont karácsony volt...gondolhatod milyen zabákat rendeztem! :D

De érdekes módon csak 1,5kg-t híztam az utolsó hónapban!Azt mondják ilyenkor már sokat elvesz a baba,most már ő is csak hízik! :) Boldog babavárást és könnyű szülést neked!

9hetes kisfiú anyukája

2011. márc. 9. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem van, nem eszem sokat, már utálom a salátát, a vizet, meg a húst-mégis hízok...elegem van.

37km.

2011. márc. 9. 21:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül, mindenhol azt hallani, hogy az utolsó hónapban már nem igazán híznak a kismamák, hát nem tudom... egész nap ennék, de étkezés után meg pláne olyan étvágyam lesz... Eddig 13-14 kg van rajtam, de ebből nagyon sok az elmúlt 3 hétben jött fel. Még egy hetem van, remélem, nem hordom túl, mert akkor tuti 20 fölött lesz.
2011. márc. 9. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem napok óta hányingerem van és alig tudok enni 33 hete km
2011. márc. 9. 22:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Dettó.Alig híztam az elején.A 30. hétig 6 kg szedtem fel-azóta 12,5 kg-nál járok-és van még 3 hét!(Ha van...)
2011. márc. 9. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja,a 2. voltam, meg az utolsó.
2011. márc. 9. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék. Gátlástalanul zabálok esténként... :(

Nincs kontroll!

2011. márc. 9. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Gátlástalanul zabálok nem csak esténként és baromi sok van hátra még!!

Üdv. egy 24 hetes km

2011. márc. 10. 06:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, eszek-eszek (v. már csak ennék-ennék).

Megpróbáltam olyanokat enni ami annyira nem hizlal (sonka v. párizsi, paradicsommal, de simán megeszek egy fél kiló paradicsomot 30 deka párizsival - ezt nagyon kívánom egy ideje :S Előtte rá sem tudtam nézni. Na, de az sem mindegy milyen).

Aztán még keresek-nyitogatom a hűtőt.. Borzalmas vagyok :(

Azt olvastam, hogy a vashiány okozhat ilyen problémát.

Nekem van, oly annyira, hogy már napok óta vénásan kapom.

De persze nem akarok ezzel takarózni.

Anno alig ettem, 1 nap 1x este-igaz, én marha sovány is voltam.. Most sem vagyok éppen nagy, de ez a féktelen zabálás zavar engem is.

2011. márc. 10. 11:09
 10/14 anonim ***** válasza:
39+4, utolsó.
2011. márc. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!