Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6-7 hetes ikreket váró...

5-6-7 hetes ikreket váró kismamik! Van kedvetek beszélgetni, megosztani egymással a tapasztalatokat, élményeket?

Figyelt kérdés

Olvastam pár kommentbe, hogy vagyunk egy páran, hárman minimum akik ikreket várnak és 5-6-7 hetesek. Van kedvetek beszélgetni, végigkísérni egymás terhességét?

Én ma vagyok 6+2 hetes, inszeminációval sikerültek a babók, az első beavatkozás sikeres volt. 5 hetesen 3 petezsák látszódott szikhólyaggal, de az egyik várható volt, hogy felszívódik, nem lesz belőle baba. Hétfőn voltam 6 hetes uh-n, két baba látszódott, szívhangjuk is volt. A 3. petezsák üres, a szikhólyag is eltűnt belőle.

Legközelebb a 9. héten tervezem, hogy megyek uh-ra, hogy biztos ketten vannak-e és minden rendben van-e. Elvileg csak április végén kellene mennem, de addig nem birom ki, hogy ne lássam őket :)

Hozzá teszem a 6. hétig nem volt semmi tünetem, de tegnap iszonyatos hányingerem volt egész nap, szörnyű volt. A melleim is érzékenyek egy picit.

Meséljetek, ti hogy vagytok, mikor mentek uh-ra? Mikor kéritek ki a kiskönyvet, van fogadott orvosotok, természetes módon jött össze a baba stb?

2011. márc. 9. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szisztok! Legelső vagyok.

Ma voltam orvosnál, egyik babám sem él már, holnap műtenek :"(

Nektek minden jót kívánok!

2011. márc. 17. 12:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(((
2011. márc. 17. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
20:49-es vagyok. Hát ez szörnyű, nagyon sajnálom, majd el sírom magam... De mi történt?
2011. márc. 17. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:

12:18as vagyok. Nem tudom mitől van, és azt sem miért történt. Az egyik petezsák felszívódott, illetve felritkulás lett belőle, a másik nagyon sokat nőtt, de eltünt belőle a szikhólyag (?!) és baba sincs benne, üres lett!

Nem értem...

2011. márc. 17. 17:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem is a 3. petezsákomból eltűnt a szikhólyag, de ezt lehetett sejteni, mert rossz helyen is volt és nem fejlődött olyan szépen mint a többi. Én 2 hét múlva megyek uh-ra, de az olyan soká van, remélem minden rendben.
2011. márc. 18. 07:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi újság veletek? Én ma lettem 8. hetes, pénteken megyek ultrahangra.
2011. márc. 21. 19:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Úgy el vagytok tűnve, minden oké veletek?

Én ma voltam uh-n már 20 mm-esek a babák! :)

2011. márc. 25. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!