Legyen baba vagy sem, mit tanácsoltok? A párommal közösen szerettünk volna még egy babát, most 5 hetes terhes vagyok félek hogy nem tarthatom meg, mert ugyan a párom is szeretné de túlságosan is aggódik az anyagi helyzetünk miatt.
Nem közösen dönt az ember,mert ha egy anya nem akarja elvetetni,akkor nem is fogja.
Engem nem terveztek anno a 80as években és mégis lettem,mert anyu nagyon akart engem mikor megtudta hogy vagyok.
6an laktak 90nmen,ebből anyuék a báttyámmal 3asban 1 szobában,és mégis megszülettem és köszönöm anyunak hogy határozott volt!
Megoldották a helyzetet,mire én 4-5éves lettem és szeretetben nőttem fel és persze apuci pici lánya lettem:))
Ne vetesd el kérlek,egy anya mindig küzdjön a gyermekéért.
Egy majdnem meg nem született,most már 27éves lány...
Még annyit,hogy a párod mit tenne ha te ugy döntesz hogy nem veteted el?
27éves...
Nagyon jó döntés.Örülök neki én is.
Boldog babavárást és sok boldogságot Nektek!
A 27 éves lány
Igazán lehet hogy nem is akartuk elvetetni csak hirtelen jött és igy kissé be pánikoltunk a hogyan tovább kérdésen.De párom is elolvasta a válaszokat sokat beszéltünk erről és ma már a szüleinek is bejelentettük hogy jön a 2.unoka akik nagyon örültek neki igy most én is megynyugodtam.
Köszönöm mindenkinek és mindenkinek hasonló jókat kivánok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!