Legyen baba vagy sem, mit tanácsoltok? A párommal közösen szerettünk volna még egy babát, most 5 hetes terhes vagyok félek hogy nem tarthatom meg, mert ugyan a párom is szeretné de túlságosan is aggódik az anyagi helyzetünk miatt.
Az első vagyok.
Az én helyzetem: decemberben félidős terhesen kirugtak a válság miatt.Passziv táppénzre mentem utána meg munkanélkülire.Azóta tegnap kaptam 45 e táppénzt és a párom 80 e nettót hoz haza.Nos nem hinném h mi jobb helyzetbe lennénk de minden vágyunk egy baba volt és mot itt van és eszem ágában nem volt megölni az agyagiak miatt.
így van. ahol van hely 4 embernek ott van még egy ötödiknek is. na én soha nem vetetnék el gyereket, mert nincs rá pénz... meg lehet oldani ha akarjátok szerintem.
ne öldd már meg azért szerencsétlen ÉLETET!!!!!!!!
gondolj bele. megölni egy életet. jaj, te ,már szültél, tudod mit jelent egy baba, egy ÉLET!!!!
1-2 hét múlva dobog majd a kicsi szíve is.
ne vedd el az élettől a lehetőségét. ISTEN AJÁNDÉKA Ő!!!!
9 hós kisfiú anyukája
most komolyan próbálkoztatok olyan rég óta(mi is azóta amúgy)s most sikerült,s elvetetnéd?????Jajj bárcsak nekem lenne...
Mindenkinél vannak nehézségek, de most komlyan nem értelek, h e ilyenen vacillálsz mikor próbálkoztatok...nem is írok mást, mert nem tudnék szépet
Mi sem vagyunk a legjobb anyagi körülmények között. Bár tervezett baba és számítottunk rá, hogy nehezebb lesz, de nem, hogy ennyire! Mégis nagyon boldogok vagyunk és biztos vagyok benne, hogy mindig meg fog kapni mindent az anyagi nehézségek ellenére is!
Az a legfontosabb, hogy szeressétek! Hiába adnak meg mindent egy babának, ha mellette nem szeretik eléggé! Neki nem az lesz a legfontosabb, hogy mi van rajta, vagy milyen babakocsiban toljátok, vagy milyen kiságyban alszik!
Ha elveteted, lehet hogy egy egész életre gyötörni fog!
Bár nem nekünk (válaszolóknak) kell döntenünk, hanem nektek, de remélem a pici sok-sok erőt fog nektek adni, hogy mindenben jól döntsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!