Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-hetes pocis vagyok! Most...

23-hetes pocis vagyok! Most jöttem a védőnőtöl, és eddig 4-kg híztam. Sok vagy kevés? Ti hogyan álltok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

23 hetesen 4 kiló az tök jó! Gratula! Én a 23. hétig 5-6 kilót szedtem fel. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ez tök jó! Igazából nem is a kilók számítanak a legjobban, hanem hogy mind a ketten egészségesek legyetek! Ez a legfontosabb! Egyél csak rendesen, egészségesen és később sem lesz baj! Minden jót!

25 hetes kismami

2009. febr. 19. 11:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Milyen kajcsikat ajánlotok amitöl nem ugranak fel a kilok?Ti mit,és hogy étkeztek?Köszike
2009. febr. 19. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Én megmondom neked őszintén, nem nagyon válogatok! Amit előtte is szívesen ettem, azt most is! Persze az erősen fűszeres kajákat kerülni kell. Na meg persze minimális cukor! Sok zöldséget és gyümit egyél!

Ha beírod a keresőbe, hogy "terhesség étrend", vagy valami ilyesmi, akkor kidob neked pár oldalt, ahol nagyon sok tanácsot tudnak neked adni, hogy milyen kajákat érdemes enni!

25 hetes kismami

2009. febr. 19. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14+5 vagyok! Talán 1 kilócska jött fel mostanra! Én pl:nem eszek kenyeret csak nagyon ritkán! Sok gyümi! Csak vízet iszok ami fontos! De eszek azért sütiket is :) ha azt szeretnék!
2009. febr. 19. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem a 23.hétig 3-kg jött rám a 23-32.hétig +3,5 kg persze ebből a 3,5 -ből kb 2 kg volt a karácsonyi időszak :)

És azt és annyit eszek amennyit amit kívánok tehát rengeteg édességet szerencsésnek is érzem magam :)

2009. febr. 19. 11:52
 6/11 Adri baba ***** válasza:
Szia 23 hetes vagyok és 6kg ot szedtem fel a 12.hét óta,előtte leadtam 4 et....:)
2009. febr. 19. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:

szia!

hät a 4kilo az tenyleg tök jo!irigyellek is egy kicsit...en is 23hetes vagyok,es eddig 7kilo jött fel,pedig ugyanugy eszem mint terhesseg elött,csak több gyümit.talän azert,mert mostmär reggelizek?nem tudom...de nem lätszik rajtam,csak a poci ugye... :)

2009. febr. 19. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha nem számolom a vizet, akkor csak 4kg, de az utóbbi hetek vizesedése 2-3pluszt ad nap végére...

Szerintem nagyon jó neked.

2009. febr. 19. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia!Egyálatalán nem sok.Én is 23 hetes vagyok,és 10 kilónál járok.Mondjuk én 49kg-val kezdtem,így nem is bánom,hogy egy kicsit hízok.Jó babavárást!
2009. febr. 19. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a 22.hétre már 6kg+ felszedtem,nem is a 6kg volt a sok,hanem,hogy addig csak 3 jött fel és 1-2 hét leforgása alatt pergett fel az a +3.A védőnőm mondta,hogy biztos a vastól van amit előtte kezdtem el szedni,ezért vigyázzak,mert a végére maci leszek,de ezt egyáltalán nem bántóan mondta.Én úgy oldottam meg a helyzetet,hogy este 5,ill. fél 6 után már nem eszem,viszont napközben bármit,amit előtte is és amennyi jól esik, és az eredmény két hete nem híztam egy dekát sem!

24 hetes

2009. febr. 19. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!