Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamak hogy vagytok...

37 hetes kismamak hogy vagytok? Feltek a szulestol? Joslofajasok? A hizassal hogy alltok? Vizesedes van?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Vasárnap töltöttem a 37. hetet.

Edig 10.5 kilót híztam (diéta), jóslóim nincsenek és nem vizesedem. Egyedül az alvás, ami nem megy.

Nem tudom, olyan távolinak tűnik a szülés, pedig már csak bő 2 hét van hátra.

Úgy vagyok vele lesz amilyen lesz, ha sima, akkor az, ha császár, akkor az.

Már van egy fiam, őt eda-val szültem, úgyhogy tutira most is fogok kérni.

2009. febr. 19. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

kedden töltöttem a 37. hetet! nekem is az alvás a legrosszabb,jóslók előfordulnak néha-néha!én is 10,5 kg-ot híztam,bár nekem nem kellett diéta!az utóbbi 2 este vettem észre,hogy a bokám bedagad! de amúgy jól vagyunk,és izgulok!!! de ezen úgy is túl kell lenni!

2009. febr. 19. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Hello! Ma lettem 37 hetes. :) Jósló: -, Hízás: +11,5 (utolsó 3 hétben +1, az elején jött rám), vizesedést picit mintha a kezemen tapasztalnék (nem jön le a gyűrű olyan könnyen). A szüléstől én már nem félek, túl szeretnék lenni rajta. (kicsit aggaszt a látogatási tilalom, bár nem terveztünk papás szülést). Jól érzem magam, de nekem is pocsék éjszakáim vannak, sokszor kell kimenni, egész éjszaka rugdosott a baba most is (ami persze tök jó, csak aludni nem tudtam tőle:)), illetve piszok módon egyre jobban fáj a szeméremcsontom. más bajom nem nagyon van. tolom a málnalevél teát, meg a homeopátiás cuccost.

már nem sok van hátra! minden jót nektek! :)

2009. febr. 19. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szerdán töltöttem be a 37. hetet.

Vizesedésem nincs, jóslóim minden este vannak, de csak kb. 2X 5 percre. Hízni kb. 10 kilót híztam, aludni én sem nagyon tudok, folyton elfekszem valamimet és a gyomorsav sem hagy, azért szedem a rennit.

A szeméremcsontom már régóta fáj, de most már néha annyira, hogy a bal lábamat csak 2 centire tudom felemelni, járni sem egyszerű már.

A tegnapi uh-on meg jól megijesztettek, hogy kissé kevesebb a magzatvíz, de ne aggódjak. Nem tudom mitől lehet csak tereltek ezerrel, az orvosom meg külföldön van.

A szülést már nagyon várom, edáról még nem döntöttem, majd ott, első baba, nem tudom milyen lesz a fájdalom:-)

Minden jót nektek!

Kitartást!

Üdv

2009. febr. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!