Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ti szépek lettetek...

Kismamik, ti szépek lettetek a terhességetek alatt? Szexinek érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Mint ahogy sokszor hallhatjuk : a kismamának üde az arca, szép a bőre, a haja, erősek a körmei...stb.stb. Ti hogy érzitek magatokat a bőrötökben? Szexinek, vagy -a másik véglet- csúnyácskának?

30 hetes kismama

2011. márc. 7. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én olyan csúnyának érzem magam... van ,hogy amikor belenézek a tükörbe, sírhatnékom van... Néha magam sem tudom, hogy miért... Egy kisebb bálnának nézek ki. Pedig nem híztam nagyon sokat eddig, csak 8 kg-ot.(177 cm magas vagyok és 75 kg) Még van hátra egy nagyon kicsi(3 hét), de kb 1-2 hete az arcom megpuffadt és apró kis pörsenések vannak rajta. Már csak az hiányzik, hogy ebben a 3 hétben kirepedjen a bőröm... :)

Ennek ellenére nagyon boldog vagyok, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a kis mazsolámat...

2011. márc. 8. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
De jó neked!!! Én 163 cm vagyok, 87 kg és még csak 29 hetes. Mekkora leszek a végére? Lehet kapni a Dm-ben mindenféle krémeket, amitől nem reped ki a bőr. Én nem próbáltam, de állítólag nagyon jó.
2011. márc. 8. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:

:) köszönöm szépen a tippet. Igazából, már vásároltam ilyen krémeket, olajakat, és kenegetem is veszettül... :) Nem tudom, hogy ennek köszönhető e, hogy nem repedtem ki. Az tény, hogy anno, mikor volt egy betegségem, és emiatt hirtelen híztam pár kilót, a combom egy két csíkban megrepedt... Ezért azt gondoltam, h a terhesség alatt is tiszta csík leszek...

Eddig még megúsztam :)

2011. márc. 8. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
jo neked...nekem a hasamon van 4csík,a combomon belul,meg már a derekamon is.Pedig oda 1cm-t sem hiztam,csak ahogy huzodik a hasamra elore a bor.Az a legjobb,hogy mindezek lilák...és kezd idegesíteni,pedig kenegetem.Azt mondják,hogy még a fiatal bor visszahuzodik olyanra,amilyen volt elotte,és én még csak 20leszek,szoval reménykedem.
2011. márc. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!