Kismamik, ti szépek lettetek a terhességetek alatt? Szexinek érzitek magatokat?
Mint ahogy sokszor hallhatjuk : a kismamának üde az arca, szép a bőre, a haja, erősek a körmei...stb.stb. Ti hogy érzitek magatokat a bőrötökben? Szexinek, vagy -a másik véglet- csúnyácskának?
30 hetes kismama
Az arcom csupa pötty lett, a bőröm testszerte kiszáradt,kipörsögött, a hajam terhesség alatt ragyogott, dús volt és puha (aztán szülés után meg hullott hónapokig)
Nagyon sokat híztam óriási hasam volt, rettentő vizes voltam lábaim mint az elefántnak.
De én voltam a legszebb, a legboldogabb, a legszexisebb, mert a lelkem boldog volt, a nők legszebb állapota a babavárás, és ez a boldogság bizony kisugárzott.
A rokonok és a párom mind azt mondják, hogy kivirultam és szép vagyok. Én nem így látom. A hajam tényleg jó, mert nem hullik és nem zsírosodik, de néha vannak pattanásaim, a bőröm száraz, a mellem lóg és foltos, az ínyem vérzik a hasam akkora, mint egy hordó, 15 kg-ot híztam és úgy mozgok, mint egy rozmár. Nem tudom rendesen leborotválni a lábam sem, nemhogy a többit :) Ráadásul a múltkor a lángossütő előtt "lekövéreztek". Egy bácsi ennyit mondott: "ahogy a körvonalait nézem, magának nem nagyon kell lángost enni". Mondtam neki, hogy ketten vagyok.
Láttam sok szexi kismamát, de sajnos én a csúnyácskák közé sorolom magam.
Pattanások az arcon, háton, vállon.A hajam mindig dús/sőt nagyon sok, olyan oroszlánsörényes/volt és az is, csak picit hamarabb zsírosodik.Egy-két csíkocska a hasamon, meg a combomon.Na, de hogy a bokám olyan, mint egy tuskó a víztől ez zavar igazán.Apus azt mondja, csini vagyok, szép a pocim, de szerintem egy bálnához jobban hasonlítok már!
35h km
Szia!
Én valamelyik nap tettem fel egy kérdést, hogy más is lett-e pattanásos az arcán terhesség alatt, mint én, pedig ezelőtt nem volt jellemző. A hasam két oldalsó részénél lefelé haladva a combokhoz szépen megjelentek a szines csikocskák. a szemem alján táskák bukkantak fel, ami megintcsak zavar. a bőröm itt-ott pirosas foltokban van kiszáradva, pedig szépen eszem a testápolókat. szóval, én rendesen csúnyának látom magam. ha szépen felvagyok öltözve és megyek valahova, akkor érzem magam normális kinézetűnek, de kicsit sem szexinek! akkor gondolhatod, ha itthon vagyok és véletlenül tükörbe nézek, ki néz vissza rám. ámbár, mindezek mellett büszke vagyok a pocimra, az az egy, amit tényleg szeretek most magamon, magamban. :)
Az első terhességem alatt kifejezetten csúnyultam.
Nem híztam ugyan sokat, és nagyon szerettem terhes lenni, de borzasztóan csúnya lett a bőröm, ez nagyon zavart. Arcon is és háton, mellkason csúnya, makacs pattanások. Aztán a végén nagyon vizesedtem, felpuffadt az arcom is, ettől egészen eltorzultam. Szülés után persze minden helyreállt.
A második babával mindez már nem volt, vele inkább szép kismamának tartottam magam.
Nekem nagy bánatom volt, hogy egyik terhességem alatt sem volt szép formás, nagy pocakom. Még a végefelé sem nagyon vette észre senki, hogy babát várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!