Ide egy olyan válaszadó nem írt, aki dohányozna. No mindegy.
Az egy másik kérdés volt, amit ezen az oldalon láttam. Szegény le lett ám hurrogva rendesen, segítség helyett. Gondolom megkérdezte utána az orvosát...
Sziasztok!
Valóban mindenkinek a saját felelősség érzetére van bízva, hogy dohányzik e, vagy iszik e a terhesség alatt...
Én szeptemberben volt egy éve, hogy 10 év cigizés után (napi 3 doboz) letettem a cigit, mert rosszul lettem tőle! Az első két hét néha iszonyat volt, de így 1,5 év után nagyon örülök neki. A fog. gátlót tavaly májusban tettem le, és szeptemberre teherbe is estem...
Nem érdekel, hogy melyik kismami mit csinál a terhessége alatt, de az őszintén bosszantott, és felháborít, hogy én (és még sokan mások) vesszük a drága baba- mama vitamint...
És lám: Voltam kórházban (ciszta miatt), ahol az egyik "drága" szobatárs azért volt bent, mert a babája súlya elképesztően pici volt, szülés előtt...
Nap, mint nap kapta a vitamint infúzión, és aztán alig várta, hogy lecsepegjen... rohant ki cigizni...
Akkor minek kellett neki vitamin, ha utána meg "kicigizte"... na ne... én megveszem minden hónapban, nem kevés pénzért, más meg TB alapon kapja, mert felelőtlen...
Kérdezem én: Ez normális dolog??? Engem teljesen felháborított...
Szerintem egy normális, tudatos kismama ne cigizzen, de mindenki egyénileg dönti el...
Csak valahol azért náluk is meg kéne húzni a határt... gyerek vagy cigi...
Sziasztok...Én most dohányzom de,hogy terhesen fogok-e az a jövő zenéje még magam se tudom...Én igazából nem ítélkezem a felett ha egy nő rágyújt a terhessége allatt...persze egy terhes nő nem fogja rakat számra szívni a cigarettát ha normális de ha szívja had szívja...Attól még anya lesz..boldog lesz...Oké mondjátok,hogy lehet példálózni..nekem nagyon sok ismerősöm dohányzott a terhesség alatt -köpködjetek nyomjátok a nem tetszik gombot rendesen- Persze nem úgy mint előtte mert nem igazán kívánt a cigarettát már annyira...Hát ez van. És az egyik ismerősömnek a legnagyobb baja az lett,hogy kis súllyal született a baba...Hát nagy probléma volt tényleg mert teljesen egészséges volt a pici csak kisebb mint a többiek...Így fogalmam sincs,hogy terhesen fogok-e dohányozni vagy nem.Oké nagyon szép dolog,hogy letetted a cigarettát .Gratulálok...De gondolj bele TE is szívtad ezért nem kell lédegradálóan beszélni a Dohányzó kismamákról...
Már alapól azt ki nem bírom állni amikor egy olyan ember aki leszokott a cigiről elkezdi mondani "Te miért dohányzol?Miért nem teszed le?" Ugyan már... És én beleszólok,hogy miért zabálod két rakatra a sós ropit meg a lekváros buktát...NEM...
Szóval ez mindenkinek a saját ügye...És az szólaljon meg akiknek nincs káros szenvedélye...Nem csak a cigi az...
várom a lepontozást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!