Sikerul eltuntetni valamilyen kremmel a terhesseg utani csikokat, ha terhesseg alatt nagyon elojottek?
Szia
Pont nemreg volt a tv-ben errol szo,es sajnos el kell,h keseritselek NEM lehet eltuntetni oket.
Kremmel probaltak,aztan vmi lezeres dologgal.A lezer volt a leghatasosabb,de meg az sem tdta eltuntetni teljesen.Ezek idovel halvanyodni fognak ,de teljesen eltunni soha.
En is nagyyon tartok ettol,mert a fenekemen es derekamon vannak csikok,ugyhogy szerintem a haasamon is lesznek.
10 hetes kismama
Utána már nemnagyon lehet és valóban hajlam kérdése. Mindenestre kenegesd a hasad, mert ha semmit nem hasznélsz, akkor nagyobb az esélye, hogy csíkos leszel, illetve kirepedezik a bőröd. Én egyszerű babaolajjal kenem, bár lehet kapni drága krémeket is a gyógyszertárban. Egyelőre nincs csíkom.
28hetes kismama
Szia!
A Milupa krémet én is hallottam, méghozzá egy sráctól, akinek a karján lettek csíkok a gyúrástól. Azt mondta, neki használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!