Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerul eltuntetni valamilyen...

Sikerul eltuntetni valamilyen kremmel a terhesseg utani csikokat, ha terhesseg alatt nagyon elojottek?

Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 02:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat terhesseg alatti csikokra gondoltam
2008. febr. 4. 02:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Pont nemreg volt a tv-ben errol szo,es sajnos el kell,h keseritselek NEM lehet eltuntetni oket.

Kremmel probaltak,aztan vmi lezeres dologgal.A lezer volt a leghatasosabb,de meg az sem tdta eltuntetni teljesen.Ezek idovel halvanyodni fognak ,de teljesen eltunni soha.

En is nagyyon tartok ettol,mert a fenekemen es derekamon vannak csikok,ugyhogy szerintem a haasamon is lesznek.

10 hetes kismama

2008. febr. 4. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, hogy eltüntetni nem lehet, ha valakinek hajlama van rá, sajnos előjön. A védőnőm a Milupától ajánlott krémet ellene, bár nekem hál' istennek egyelőre nincs, de ez még nem jelenti azt, hogy nem is lesz. 22 hetes kismama.
2008. febr. 4. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Utána már nemnagyon lehet és valóban hajlam kérdése. Mindenestre kenegesd a hasad, mert ha semmit nem hasznélsz, akkor nagyobb az esélye, hogy csíkos leszel, illetve kirepedezik a bőröd. Én egyszerű babaolajjal kenem, bár lehet kapni drága krémeket is a gyógyszertárban. Egyelőre nincs csíkom.

28hetes kismama

2008. febr. 4. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Milupa krémet én is hallottam, méghozzá egy sráctól, akinek a karján lettek csíkok a gyúrástól. Azt mondta, neki használt.

2008. febr. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!