Ha táppénzen vagyok, akkor a táppénzből nem vonnak le amit a magánnyugdíjpénztárnak fizetek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 12:56
1/6 anonim válasza:
Szia.
Szerintem kérdez rá a munkahelyeden, mert én is megkérdeztem az enyémnél és ott azt mondták hogy nem vonhantják a táppénzből még ha én kérem akkor sem.De lehet ez is olyan mint sok minden más, egyik helyen így csinálják másik helyen máshogy. Azért az a biztos ha rákérdezel.
Üdv 39 hetes km
2/6 anonim válasza:
Szia! Én táppénzen vagyok! És sajnos ugyan úgy levonnak járulékokat! Nyugdíj tb...
3/6 anonim válasza:
13:04-es vagyok.Erről beszéltem:) mindenhol máshogy van:)
Tőlem nem vonnak mást csak egy minimális adót(2500ft)+ kértem hogy vonják belőle a magánnyugdíjt és azt mondták hogy nem vonhatnak belőle, de ha akarom én befizethetem külön(nem akartam).
Üdv 39 hetes km
4/6 anonim válasza:
Szia. Nekem ki van számolva, hogy mennyi tp jár egy napra az szorzódik a tp-s napok számával, az összegből pedig vonnak 18% adót. Így jön ki, hogy mennyit kapok hó végén, mnyp-t nem említett az ügyintéző, én is megkérdeztem, hogy hogyan számolják a tp-t és mit vonnak. Közalkalmazott vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokt. a bérpapíromon csak 835ft-ot vontak, semmi mást, se adót, semmit! 29hetes kismami
2009. febr. 18. 13:20
6/6 anonim válasza:
A táppénz csak időlegesen számít bele a nyugdíjba, összegileg nem. Ezért nem vonnak a bruttóból mást csak SZJA előleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!