Terhesen mindenki rosszul van a kavetol? Az elso trimeszterre gondolok.
Figyelt kérdés
Meg igazan csak most fogok tesztelni penteken, csak azert tettem itt fel a kerdest mert gondoltam, hogy ti mar kismamak megtapasztaltatok. Sokan irtak, hogy ez is egy tunet volt, hogy a kavenak meg a szagat sem birtak. Nekem semmi bajom a kave szagtol. Lehet megint nem sikerult. :( Bocsi, ha butan hangzik a kerdesem de mar nagyon vagyom egy babara es tenelg erdekelne, hogy volt-e olyan aki nem volt rosszul a kavetol es megis babas volt?2009. febr. 18. 11:48
11/13 anonim válasza:
Kedves utolsó ezzel én is így vagyok, hányni tudnék még csak a látványtól is ha más issza. Pedig ezelőtt én is minden reggel kávézóban kezdtem a napot, ha valami miatt nem tudtam menni, már remegtem érte:) És tessék, undorodunk tőle..... Furák vagyunk mi kismamák:)
12/13 anonim válasza:
Na, én msot hánytam, hogy ezt a kérdést elolvastam... Bocsi, a kávé miatt. Ma elmentünk a kórházban egy kávéautomata előtt... hát rohantam... Pedig az én babám már 2 hete nem él, tegnap szakították meg a terhességet. :(
De azt hiszem, soha többé nem fogom szeretni a kávét...
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt lanyok! Sajnos a tesztem reggel negztiv lett de a mensim mar 7 napja kesik. Fogalmam sincs mi lehet de ha jovoheten sem lesz pozitiv akkor megyek dokihoz. Abban remenykedem, hogy kesoi peteeresem volt ezert nem mutatja ki meg a teszt.
Kedves utolso nagyon sajnallom ami veled tortent. Nem lehet egyszeru nektek. de remelem, hogy hamarosan ismet babas leszel ha lejart a varakozasi ido. Erot es kitartast kivanok neked.
2009. febr. 20. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!