Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen mindenki rosszul van...

Terhesen mindenki rosszul van a kavetol? Az elso trimeszterre gondolok.

Figyelt kérdés
Meg igazan csak most fogok tesztelni penteken, csak azert tettem itt fel a kerdest mert gondoltam, hogy ti mar kismamak megtapasztaltatok. Sokan irtak, hogy ez is egy tunet volt, hogy a kavenak meg a szagat sem birtak. Nekem semmi bajom a kave szagtol. Lehet megint nem sikerult. :( Bocsi, ha butan hangzik a kerdesem de mar nagyon vagyom egy babara es tenelg erdekelne, hogy volt-e olyan aki nem volt rosszul a kavetol es megis babas volt?
2009. febr. 18. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki mástól van rosszul, én pl. semmire nem voltam érzékeny, sőt majd megörültem, hogy ihassak legalább egy csésze kávét. Igaz az első 3 hónapban nem mertem a koffein miatt, hátha árt a baba idegrendszerének, főleg ilyenkor fejlődik.Mindenki mást írt erről a dologról.

Boldog babavárást, tiszta szívből remélem, hogy sikerült!

2009. febr. 18. 11:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszodat. Nem iszom kavet csak a lanyok itt az irodaban egyfolytaban fozik en meg arra varok mikor leszek rosszul a szagatol. :) Azt sem bannam ha sosem ihatnek csak jojjon a baba. :))
2009. febr. 18. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az égvilágon semmitől nem voltam rosszul. Nem volt hányingerem, nem émelyegtem. Minden rossz mellékhatása a terhességnek elkerült, csak a lábam dagadt a 6-7. hónaptól kezdve. Egyetlen egyszer hánytam, mikor nem esett jól egy kaja. De kávét végig ittam. Amit legelőször észrevettem, hogy a mellem elkezdett feszülni. Egy idő után meg hihetetlen jó szaglásom lett! :)

Remélem sikerül a babó!

2009. febr. 18. 11:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom!!! Maris jobb kedvem van es a remenyem is visszatert, hogy talan pozitiv lesz a teszt. :) Megegyszer koszike, sokat segitett a valaszotok!
2009. febr. 18. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Szurkolunk nektek!

Puszi

2009. febr. 18. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az első terhességemnél az első trimeszterben egyáltalán nem bírtam inni kávét és igen még az illatától is rosszul voltam, de most a másodiknál a kávéval kapcsolatban semmi ilyen tünetem nincs, úgyhogy minden reggel iszom egy kis tejeskávét.
2009. febr. 18. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem kilehetett volna üldözni a kávéval a világból is, pedig elötte szerettem. De az igaz, hogy ez csak a +teszt után pár nappal jelentkezett.
2009. febr. 18. 14:02
 8/13 anonim ***** válasza:
A kávéundor nálam is megvan, vagyis nekem mindentől undorom van, egész nap gyötör ez a fránya hányinger.... De ezeket még nem érezheted a teszt előtt semmiképp! Ne aggódj lehet még szagundorod:) Kb 5.-6. héten kezd jelentkezni a rosszullét, addig tessék pihenni és erőt gyűjteni:)
2009. febr. 18. 14:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Megegyszer nagyon koszonom csajok! Boldog babavarast/babazast mindenkinek!
2009. febr. 18. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
én minden reggelem tejeskávéval indítottam, hát most már ha fizetnének érte se menne, pedig imádtam kávézókban capuchinózni, különféle kávékülönlegességeket inni, most azt kérdezem magamban, hogy lehet ezt meginni? kiráz a hideg ha csak arra gondolok, nekem azt meg kéne innom.
2009. febr. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!