36 hetes kismama vagyok. Az értékek:BPD:84mm AC:272mm FL:62mm Aorta:0,80 ACM:0,78 CI:1, 02 Ez azt jelenti, hogy tényleg kicsi lesz a babám?

már nem emlékszem a mi ilyenkorú adatainkra, de az tuti, h a feje 9centi felett volt, meg AC is 30...ha az orvos szerunt rendben, akkor ne aggódj, könnyebben kibújik majd!
Nem kell mindenkinek szabvány méretűnek lenni

Szia. ezek voltak az én 36.hetes eredményeim :Bpd:9,2cm, Hc:31,9cm, Ac:34,6cm, Fl:7,3cm. Az én kislányom 39.hétre született 3130gr és 49cm volt :) valószínű a te babád sem lesz olyan nagy,de nem baj az megnő itt kint :)
minden jót

Nekem a 32 hetes UH-n a BPD-je 77 volt a súlya meg 1400-1500gr. Kb. 3héttel volt elmaradva. Szörnyülködtek is rajtam eleget. Karácsonykor be is fektettek a kórházba, kaptam 10 infúziót, utána ugyanazt végig gyógyszeresen. Heti 2-3alkalommal NST, UH. Egy csomó tortúrán voltam túl, már minden bajom volt. Úgy jártam a kórházba, mintha hazamennék. Pedig harmadik baba. A 38.héten is csak kb. 2800gr-nak mérték.
Végül most február 13-án megszületett a kislányom, 4nappal hamarabb: 3250gr! Könnyű szülésem volt, a vajúdás kifejezetten jó élmény volt, a kitolás volt nehezebb, de az meg nem tartott sokáig.
Szóval nyugi, nem baj, ha nem lesz 4kilós a babád (én már szültem 4200gr-osat is, hááááát, azt hittem, ottmaradok).
További boldog babavárást kívánok és pihenj sokat, mert ez a pár hét elrepül hamar!

Sziasztok.Nekem egyáltalán nem mondták meg eddig az orvosok,hogy kb.mennyi a súlya kérdeztem,de a válasz az volt ,hogy ők nem tudják megmondani.Akkor másnak miért?Nekem meg nem?Ők magát a babát mondják kicsinek az értékek alapján.Most már tényleg nem tudom mi van.De az orvos sem mondd konkrét választ.
Sokat pihenek,így van elrepül ez a pár hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!