Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egerben fogok szülni. Van egy...

Egerben fogok szülni. Van egy orvosom, de nem vagyok megelégedve vele. Kit ajánlotok? Illetve kit nem?

Figyelt kérdés
23hetes vagyok
2009. febr. 16. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a barátnőm Kelemen Zsoltot ajánlotta,és már mástól is hallottam hogy jó orvos. Sajnos azt nem tudom mikor rendel a kórházban,de ha jól emlékszem a magánrendelője a Grónay úton van.Nemigazán ismerem a többi dokit,így nemtudom kihez ne menj!Nekem még ezután kell elgondolkodnom kihez menjek,13 hetes vagyok.Remélem tudtam segíteni!
2009. febr. 16. 20:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Egerben szülök.De én nem fogadtam orvost.Nagy Péterhez járok terhesgondozásra,vele mindig meg voltam elégedve.Varga Zsoltot is nagyon dicsérik.Viszont Friz dokit nem ajánlom,én nem csípem,de ez az én véleményem.

A 2. gyerkőcnél ő volt az ügyeletes doki és szart sem ér.Bunkó!!!!!!!!!De mondom ez az én véleményem.Fogadott orvosként lehet,hogy rendes.

Üdv:37 heteske

2009. febr. 16. 20:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Rosszul írtam az előbb a doki nevét,szóval Fritz.

A Kelemenről én is jókat hallottam.3 éve mikor szültem a 2. gyerkőcöt,volt Bak doki,ő egy fiatal orvos és tündéri,de nem tudom,hogy Egerben dolgozik e még.

2009. febr. 16. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tök jó egriekkel összefutni:)))

Bocsi de nagyon kíváncsi vagyok ki az a doki akivel nem vagy megelégedve! Leírnád legalább a monogramját? Én egyébként Varga Zsoltnál szülök. Esetleg ha így sem mered megírnád privátba?

33 hetes kismama!

2009. febr. 16. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Dr. Kelemen Zsolt, rendes orvos

2009. febr. 16. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Fülöp Viktornál fogok szülni, hogy miért?

Ezek miatt:

-ha a tescoban futsz vele össze, akkor is tudja a neved. és előre köszön, ez nekem nagyon fontos!!!

-kiváló szakember, ő van a genetikai tanácsadóban.

-ha kész van a leleted, felhiv és elmondja milyen, mit kell tenni

-mindig lehet hivni, ha éjjel van, ha szabin van, bármikor

-emberséges, soha nem siettet, meghallgat és veled közösen próbál a problémádra megoldást találni.

-akár milyen apró-cseprő dologgal lehet zavarni, nem ráz le.

-a vajúdás elejétől veled van addig, mig haza nem engednek a kórházból

és még sorolhatnám, nemsokára szülök, és cseppet sem félek, mert ő azt mondja minden rendben lesz, és én hiszek neki.

Apropó: Varga Zsolt néha elfelejt odaérni a szülésre

2009. febr. 17. 09:38
 7/14 anonim ***** válasza:

20.34-estől kérdezem,hogy 2. voltam és ,hogy tőlem kérdezed,hogy ki az a doki akivel nem vagyok megelégedve?

Csak azért mert kérdezted a nevét,de én leírtam.De a keresztnevére nem emlékszem,valami FRITZ!!!!!

Varga Zsoltot,mint fogadott orvost dícsérik.

De,én csak ügyeletesként ismerem.A hugom nála szült a nyáron.Én is jelen voltam a szülésnél.Hát már nyomta ki hugom a gyerkőcöt mire nagy nehezen odaért hozzá,és azzal indított,hogy 3-szor jól belekönyökölt a hasába.Gondolom gyorsan le akarta tudni.Még a szülésznő is rászólt,hogy hagyja abba,mert szépen nyom a kismama,és semmi szükség a könyökölésre.

2009. febr. 17. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem én a kérdezőtől kérdezem kivel nincs megelégedve?
2009. febr. 17. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Én Varga Zsoltnál szültem nem rég. Teljesen meg voltam vele elégedve. Mezőkövesdről fordult vissza hozzám. Nagyon kedves és megértő volt velem végig a terhességem és a szüléskor. Neki köszönhetem, hogy a párom bejött a szülésre, aminek azóta ő is nagyon örül, hogy hagyta magát meggyőzni.

Egyébként Fülöp Viktor is nagyon kedves és aranyos, a szobatársam nála szült (nagyon meg volt elégedve vele), és ha meglátogatta akkor velem is mindig váltott néhány szót.

A barátnőm Kelemenhez járt a terhessége során, őt fogadta meg, csak Kelemen a szülésre nem ért oda, de a pénzért igen.

Ezeket az írásokat figyelembe veheted, de ugyis mindenkinek más doki jön be. Nekem nagyon jó volt VZS, a barátnő nincs megelégedve vele. Más dícséri Kelement, más meg szídja. És szinte minden dokival ez a helyzet.

2009. febr. 17. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Fritz-nek Sándor a keresztneve :-D

És ha valaki szülésznőt keres ajánlom Farkas Szandit.

Fiatal, de nagyon jó szülésznő!!!

Akit nem ajánlanék az Bán Imre, de szerencsére már nyugdijba vonult!

Ha Fülöp Viktor elérhetőségét szeretnéd, irj egy privit és átküldök mindent!

2009. febr. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!