Terhesség alatt lehet kádban fürdeni?
Lehet. En a 23. hetig kadban furodtem, mert az alberletben nem volt zuhany. Csak legyen a kad mindig tiszta es a viz ne legyen forro.
Rakhatsz bele tusfurdot, bar en azt egy ido utan hanyagoltam, mert kijott egy kis gombas valami es nem javasoltak. A parod is nyugodtan beulhet melled. Feltetelezem, nem a foldekrol jott nyakig sarosan :)) mert akkor en nem javasolnam :D
Én mindig is kádban fürödtem, nekem az a pihenés. Amikor megtudtam, h babát várok egy ideig nem mertem fürödni. De rájöttem, h hülyeség. Ami a mamának jólesik, az a babának is. Legalábbis a terhesség nem betegség, nem megvonni kell magunktól dolgokat, hanem kényeztetni. Persze nem forró vízben, 38 fok körül, és nem órákig. Azzal semmi gond, ha hetente párszor belemászol a kádba. Én legalábbis szoktam fürödni.
24 hetes kismami
előző vagyok
A párom is velem tart néha,és teszek bele egy kevés tusfürdőt.:)
Amikor megkérdeztem anno a dokim, akkor ez volt a válasza:
És akinek csak fürdőkádja van, nincs zuhanyfülkéje az maradjon koszos???
én mindennap kádban fürdök a kislányommal...és mivel hozzászoktunk a meleg vízhez meleg vízben...
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!