Az első megfogant babátok megmaradt vagy elhalt a terhesség?
1. baba méhen kívüli volt
2. baba fél év kényszerpihenő után a második ciklusban megfogant és most már 35 hetes pocaklakó. :)
Az első megszületett, a második nem.
Az orvosom szerint manapság a terhességek 20%-a nem marad meg. Ez őrült magas arány.
1. baba 26 hetesen elment
2. baba 7 hetesen missed ab.
3. baba még nem jött össze
En edesanyam elso terhessegenek eredmenye vagyok, nem volt problemaja. Most en is az elsot varom, 25 hetes vagyok. A parom is elso terhessegbol szuletett, szinten problemamentes terhesseg volt. Onnan tudom, hogy mar sokat beszelgettunk rola. A keresztlanyom is elso terhessegbol szuletett, problema az rh-osszeferhetetlenseg volt, es ha jol emlekszem, 4-5 honaposan az anyukaja elkezdett verezni, fekudnie kellett, de vegul minden rendben lett. Batyamnak 3 gyereke van, 2 hazassagbol, nem volt veteles. Legjobb baratnom most szult, 1. terhesseg. Parom unokatestvere tavaly szult, szinten elso terhesseg. Ezeket tudom biztosra.
Az elmult 15-20 evben a kornyezetemben egyetlen egy vetelesrol tudok, az a 12. het elott volt, es anyuka nem kimelte magat. Ez nem jelenti azt, hogy nem volt tobb, de szerintem a statisztika igy is eleg szep :)
Hja, megemlitenem a parom nagymamajat, aki 16 es 41 eves kora kozott 10x volt terhes, es csak egy ment el, a 9.
No para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!