29. hetes terhes vagyok és napok óta álmatlanság kínoz, mit csináljak, hogy aludni tudjak?
Kb. hajnal 3-kor tudok elaludni, és semmi nem használ, hogy könnyebben el tudjak aludni.
Nálatok is jelentkezik a terhességi éberség? Van valami bevált praktikátok ami segít?
Szia, én is 29 hetes vagyok. Sajnos nekem is problémát okoz az éjszakai alvás. Sokat forgolódom, és pisilni is megyek kb.3x. Néha amikor már nagyon nem bírom Sedativ Pc.,homeos bogyót kapok be, vagy a Shüssler só egyikét a Kalium phosporicum. Általában segít. De csak végszükség esetén kapok be egyet. Addig is próbálkozok valami kényelmes pózt találni.
A hársfa teát én is kipróbálom.
üdv. Heni
Szia!
A HOVA homeos bogyó is jó állítólag, mondjuk én terhesség alatt még nem próbáltam, csak egyébként. Bevált módszerem a levendula tea (Mandala-Night Fly) mondjuk elég intenzív íze van. Meg van egy keverékem: kamilla tea+ borsmenta tea+ csipet gyömbér + 2 csipet szerecsendió.:) A szerecsendió nyugtató hatású, csak módjával, mert egyszer még terhesség előtt sikerült többet raknom a kelleténél, és problémás volt éjszaka kimenni wc-re, alig bírtak el a lábaim:) Ha ezt még megspékeled mézzel, egész elviselhető az íze:) Jah, és persze fedd le kb 5 percre akkor kifejti hatását
Remélem beválik valamelyik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!