Azt hittem csak viccel a szülésznő, de nem? Kinek vált be?
Figyelt kérdés
Közel 11 éve szültem első gyermekemet. Akkor éjfél tájban én voltam a második, aki megjelent a szülőszobán, s a szülésznő annyit mondott "hát igen, a hold állása..." Azt hittem viccel. Akkor néhány óra múlva már csak a folyosón volt hely, szó szerint...
Most várom a kistestvért és bizony most kezdtem el utána nézni is, hogy miről beszélt... a végén vagyok, így kíváncsiságból rákerestem:
Igaza lehetett. 2 héttel előbb érkezett akkor a kisfiam, minden rendben volt...
2011. febr. 24. 18:34
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem csak a frontok, időjárás teszi meg hatását.
2011. febr. 24. 18:36
2/5 anonim válasza:
Nekem nem. A lányom újhold után 2 nappal született, nagyon meleg volt hetekig előtte, aznap esett csak. Egy csomó gyerek született aznap este.
3/5 anonim válasza:
Biztos van valami, az ilyen dolgokban. Én tavaly (február 28-március 1, éjfél körül volt az üstökös, én 1-én 1.05-kor szültem)pont akkor szültem, amikor vmi üstököst lehetett látni Budapesten, másnap még az újságok is írtak róla :) És akkor is sok kismama érkezett a kórházba.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Vagyis meteor: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem újra bevált! Újholdkor megérkezett a második kisfiam.
2011. márc. 9. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!