Mi a véleményetek a Babylove mama terhességi csikok elleni olajról?
Figyelt kérdés
Ha valaki már használta, próbálta kiváncsi lennék a tapasztalataira, hogy mennyire volt hatásos, avagy nem.2011. febr. 24. 16:36
11/14 anonim válasza:
Én is ezt használom, de nem tudok még róla semmit sem mondani. Nekem azt mondták tök mindegy mivel, csak kenjem rendszeresen, hogy puha és rugalmas legyen, na meg hogy ne száradjon ki!
12/14 anonim válasza:
Én végig ezt használtam, mert anyu is tele van csíkokkal.Sajna csak a hasamra, csípőmre kentem (ott egy árva csík sincs).A combot kihagytam.Hát ott megjelentek.
Szóval nekem nagyon bevált.
13/14 anonim válasza:
Én is ezt a márkát használom elég rég óta, de nem az olajat, hanem a krémet (mama massage creme). A párom nagyon nehezen viseli a szagát, viszont még nincs csíkom sehol!
Anyukám bőre sem repedt terhesség alatt.
38 hetes km
14/14 anonim válasza:
Szia! Mindkét terhességemnél azt használtam. Szerintem nem büdös. Nekem egy szem csíkom nem lett. De őszinte leszek... szerintem ez nem az olajtól van, hanem egyszerűen csak ilyen a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!