Mi a véleményetek a Babylove mama terhességi csikok elleni olajról?
Én használtam a terhességem alatt, habár elég rendszertelenül. Pozitív tapasztalataim vannak, szerettem benne, hogy nagyon jól beszívódott, nem úgy, mint a Johnsons, amitől sokáig ragacsos maradtam. Vizes és száraz bőrre is jó volt, és az illata is semleges.
Nekem nem lettek csíkjaim, pedig óriási hasam volt, de én is úgy tudom, hogy ez leginkább a genetikán múlik.
Előrebocsátom,kozmetikus vagyok! :)
A stirák kialakulása valóban genetika függvénye,tehát ha hajlamos vagy rá,akkor ki fog jönni,de ennek ellenére táplálni kell a bőrt,mert ha nem teszed,akkor meg hatalmas esély van a csíkosodásra.Az említett olaj jó,bár egyébként akármelyik olaj megfelel,főleg a babaolajok még,mert azokban sincsenek káros anyagok.Tehát ha már keni magát valaki akkor mindenképpen olajjal,illetve ami még hasznos lehet,hogy este olaj,reggel pedig egy jó zsíros krém pl.a babának van a nagyon száraz bőrre való tégelyes kréme.Ha pedig viszketsz akkor kenheted többször,igény szerint.
Illetve sok-sok folyadék,ez nagyon fontos,napi 3 liter,ruganyosan tartja a bőröd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!