Mi a véleményetek a LadeeVit terhességi vitaminról?
3 hetes terhes vagyok, és az orvos a LadeeVit terhességi vitamint ajánlotta nekem, de sokan mondják, hogy ezektől a vitaminoktól (elevit, femibion), meghízol és a baba is nagy lesz.
mindenesetre aki szedi ezt vagy szedte, írjon véleményt.
köszönöm.
ugyan mááár! nem a vitamintól fog valaki elhízni, hanem attól ha folyamatosan zabál. csak persze egyszerűbb ráfogni a vitaminra. ezt én is mondta az orvosomnak, hogy kismama panaszkodik hogy hízik a vitamintól, hát jót nevetett.
a babád sem lesz nagyobb, maximum egészségesebb.
én 36 hetes vagyok végig szedtem (femibion), 13 kg híztam.
szedjed nyugodtan, ártani senkinek nem ártasz vele.
Én most ezt szedem, mert ettől nem vagyok rosszul. az elevittől és a gravidától is rosszul voltam.
az elsővel elevitet szedtem, de nem hírztam.
szerintem nyugodtan használd.
12 hétig én minden nap beszedem és onnantól olyan 2-3 naponta fogom!
tapasztalatom nincs, csak azoknak, akik hiszik, hogy a vitamintól híznak, remekül le van írva a cikk végén az orvos válaszában a vélemény.
Szia!
Szerintem Ladeevit!!!
Elevitről váltottam,mert van benne A-vitamin és külön nincs szükségünk rá!
Itt olvashatsz róla bővebben:
Aztán a LADEEVIT:
-könnyebb bevenni (elevitet utáltam lenyelni)
-olcsóbb
-jód kell a pici agyműködésének
-folsav is van benne
-székletem is rendben van azóta
-a vérképem tökéletes
Szóval sztem ez jobb!12hetes KM
De igen, étvágyat növelnek a vitamintabletták a B6-tartalmuk miatt. Én Elevittel kezdtem, egész nap éhes voltam és csak ettem.
A 3. hónaptól tértem át a LadeeVitre, ami amúgy Omega3 -at is tartalmaz.
Engem meg pontosan arra figyelmezetett az orvos, hogy nagy lesz a baba az Elevittől, szerinte hetente kétszer fél szem is elég.
Közvetve a vitamintól hízol, mivel megnöveli az étvágyat.
Senki sem akar 20 kilót felszedni, az már nem normális, káros, túlzottan megterheli a szerveket.
Én Ladeevitet szedek, de csak hetente 2-3 szor, és közte folsavat de a 3 mg-t elnegyedelem mivel megfájdul a fejem tőle, húzza össze az agyamban az ereket.
Elevit, Gravida nem votl szimpatikus, rá van írva, hogy az A vitamin káros, nem lehet antio-val és számos más gyógyszerrel szedni egyedül ezek minősülnek gyógyszernek a terhesvitaminok közül, a Ladeevit nem tartalmaz akkora dózist mint a másik kettő, én meg nem vagyok elefánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!