Szép a Kincső név? Nektek hogy tetszik?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Szalai.2011. febr. 24. 12:34
1/26 anonim válasza:
Egy babának nagyon illik, de egy meglett asszonynak, vagy egy kamasznak nekem már nem tetszik. De ez a ti választásotok, nektek kell, hogy tetszen!
2/26 A kérdező kommentje:
Egy meglett asszonynak csak a tipikus, megszokott nevek illenek. Erzsébet, Piroska, Katalin. Engem Tímeának hívnak és elég fura lesz később a Timi néni... :-)
Köszönöm a válaszod, szép napot!
2011. febr. 24. 12:42
3/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem teszik.
Inkább Kinga.
4/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név! Tényleg nénizve ma még furcsa, de 20-30 év múlva egy név lesz a többi között... Akkor majd az Erzsik, Katik lesznek különlegesek, furák...
5/26 anonim válasza:
Nem tetszik.
Még babának sem a legjobb.
6/26 anonim válasza:
Nekem a cső miatt nem tetszik, de nincs egy olyan név sem, ami mindenkinek tetszene.
8/26 anonim válasza:
Nem tetszett, de aztán láttam egy gyönyörű szép Kincsőt, azóta tetszik. :)
9/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik.
Egyébként szerintem a "Timi néni" -ben nincs semmi fura.
És főleg nem értek egyet azzal, hogy felnőttekhek csak az Erzsébet, Katalin, stb nevek illenének.
10/26 anonim válasza:
Szerintem GYÖNYÖRŰ név, az én kislányomat így hívják. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!