Sajnos én voltam egy párszor szolizni. Lehet valami komolyabb baja a picinek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad szolizni terhesen mert már láttam, hogy írtátok.
28hetes kismama
2008. febr. 1. 19:21
1/2 anonim válasza:
Az égegyadta világon semmi baja nem lesz.Persze gondolom nem 20 percre raktad be magad.A meleg miatt szokták mondani az orvosok hogy ilyen helyekre ne járjunk.Meg ha fekszel is,takard le a hasad meg az arcod a májfoltok miatt.És csak 5 esetleg ha olyan a szoli 6 percekre feküdj.Biztos lesznek ellenvélemények,de ne törődj vele,12 éve szoliztatok.Sok sikert 27 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Szia
En azt olvastam vhol,es azt egy orvos nyilatkozta,de meg nem mondom,h hol talaltam ra,na szoval azt mondta,h amit elotte szoliztal mondjuk 12 percet azt most felezd meg,tehat most 6 percet szolizhatsz.
Tuti,h semmi baja nem lett a babadnak a szolitol,de tenyleg azert ha szolizol az idore nagyon figyelj oda.
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!