Mit vehetek be fejfájásra kismamiként? 17 hetesen?
Figyelt kérdés
Tegnap úgy hasogatott este a fejem, hogy alig bírtam elaludni. Éjjel is fájt. Reggel már nem, csak felkelés után kb. 2 órával megint megfájdult. Ugyanott.
(Volt már ilyen terhesség előtt is, de akkor csak bevettem egy Panadolt, és minden jobb lett.)
2009. febr. 15. 13:14
1/6 anonim válasza:
Algopyryn vagy Panadol,bármelyiket beveheted nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Először is nézesd meg a vérnyomásodat. Lehet, hogy kicsit magasabb a kelleténél, és azért fáj a fejed. Nekem is ez volt a problémám, hogy sokat fájt a fejem.Ez fontos a terhesség alatt. Másodszor algopyrint lehet szedni, de nem rendszeresen.
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni homeopátiás pici bogyókat,ami fájdalomcsillapitó kismamáknak és pici babáknak!Nekem ezt ajánlották.
4/6 anonim válasza:
Elsö vagyok,nekem a homeopátiás nem segített,nem állt le töle soha a fejfájásom,lehet azért mert elötte mindig Saridont szoktam bevenni és a homeopátiás pedig gyenge volt nekem.Nekem volt olyan hogy 4-5 napon keresztül egyfolytában fájt a fejem,reggel ugy keltem,este ugy feküdtem.El is küldtek belgyógyászatra,de minden rendben volt.Aztán amikor megmozdult mintha elmúlt volna minden.Van,hogy most is fáj,de sokkal ritkábban,de az csak idöváltozás miatt szerintem.
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is annyira fájt múlt héten/migrén/ hogy a homeopátiás már nem segített! A védőnő mondta hogy vegyek be algopirint! 1-1 szem nem árt! 14+1
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A vérnyomásom pedig tényleg megnézetem. (Bár általában inkább alacsony szokott lenni.)
2009. febr. 15. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!