Ciki, kínos, kicsit gusztustalan ké. rdés, de segít.
Enétek?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy mióta babát várok, megváltozott a székletem, nemcsak a színe (az elevit feketíti be), de az állaga is. Olyan mintha kissé krémes lenne, mármint egybe van, csak miután elvégeztem a dolgomat, és kitörölném a fenekem, ez utóbbi szinte lehetlen küldetés! Nem tudom tisztára törölni, illetve mikor a papíron már semmi nincs, fél óra múlva akkor is "fékcsíkos" marad a bugyim és cserélhetem le!!! Mostanában már inkább megfürdök székelés után, de erre nem mindig van lehetőség, ez annyira ciki!!! őszintén, Ti is jártarok/jártok így rendszeresen???
nekem is volt ilyen, és azt a magyarázatot találtam hosszú kutatómunka után, hogy az izmok a terhességi hormonok hatására elernyednek egy kicsit, ezáltal ugye a gyomorszáj, és a záróizom is. eredménye a savasodás, és az imént említett kellemetlenség. intim törlőkendő, és tisztasági betét a megoldás.
2011. febr. 23. 20:46
12/17 A kérdező kommentje:
wow ebben van valami!!!! tényleg!!! ez eszembe se jutott, hogy a gyomorégés okára lehet ezt is visszavezetni...pedig abból is kijutott rendesen, így a végére :)
2011. febr. 24. 07:17
13/17 anonim válasza:
Őszintén szólva én is így vagyok. Még órák múlva is újra olyan a papír. Azt hittem, betegség, de akkor csak a terhesség miatt..
2011. febr. 24. 09:32
14/17 anonim válasza:
Ez nálam is pont így van! A feketés szín a vastabletta óta van, ez tök egyértelmű. Az állaga pedig a terhesség elejétől ilyen.
Én két dolgot csinálok: vagy nedves törlőkendő, és utána igenis kuka (pl. beteheted egy kis zacsiba külön). A másik megoldás, hogy van csap a wc-ben, és bevizezett wc-papírral rendbe teszem magam. Totál működik mindkét dolog!
2011. febr. 24. 12:26
15/17 anonim válasza:
Megnyugtató ez a kérdés. Nekem is pont így van, rohadt idegesítő. Soha nem tapasztaltam eddig nutellás állagot (hahaha), csak mióta a vasat szedem.
jó kis téma a széklet állaga :-)))))
2011. febr. 24. 18:50
16/17 anonim válasza:
Itt senki nem mos popsit kaki után csak én???? Bár nekem előnyöm, hogy mindig otthon végzem el a dolgom, és meg tudom mosni utána. El sem tudom képzelni, hogy csak kenegessem, akár még, ha utána nedves törlővel is áttörlöm... Én késztetést érzek, hogy törlés után megmossam...
2011. febr. 24. 22:00
17/17 A kérdező kommentje:
nem mosok feneket, bele se férek a kádba, este is egy tortúra be és kimászni :) meg nem tudom beszabályozni, hogy épp mikor kakiljak, ha épp vendégségben, munkahelyen, suliban jön rám...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!