Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most lehet kicsit gusztustalan...

Most lehet kicsit gusztustalan leszek, de ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Szóval,próbálom könnyedén leírni:)

holnap vagy holnap után kéne megjönnie és a folyásom fehér színű de ilyen darabos!Eddig vizes volt mielőtt megjött,de most olyan fehér és kis darabokban van:S olyan mint az ázott papír darabkák:S

tudom ez egyén függő de nekem még nem volt ilyen és esetleg ha már valakinek volt az leírhatná a végeredményt köszönöm előre is:)

ja és fertőzés miatt nem lehet mert nincs bajom (ezt most lekopogtam:D)

2009. júl. 29. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nincs fertőzésed? Ha dokinál voltál, akkor nem kérdés. Felejtsd el és ne olvass tovább :). Ha nem, jobban teszed, ha elmész. Nekem a darabos folyás nagyon gombának tűnik.
2009. júl. 29. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is gomba...de menj el dokihoz inkább az a biztos.

2009. júl. 29. 15:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom az előbbieket.
2009. júl. 29. 15:34
 4/15 A kérdező kommentje:
nem fertőzés!Ez biztos:)
2009. júl. 29. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Rendben. Azt kérdezted, mitől lehet. Mi 3-an gombára gondolunk, ennyi.
2009. júl. 29. 15:49
 6/15 A kérdező kommentje:

jó oké!nem kell felkapni a vizet:(

direkt kizártam a gombát:(

csak kérdeztem hogy más valamit tudtok-e?

sajnálom ha felidegesítettem a kérdésemmel valaki:(

2009. júl. 29. 15:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Félreértettél, senkit nem idegesítettél fel szerintem, csak segíteni akarunk. Én pl. nem értem, miért zártad ki a gombát? Bocs, ha valami bántót írtam, nem volt szándékos. :)
2009. júl. 29. 15:56
 8/15 A kérdező kommentje:

doki most nézett és sajna egyszer már kaptam el gombát de az abszolút nem ilyen volt!

köszönöm amúgy válaszokat:)

2009. júl. 29. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
A fehér-darabkás folyás az igenis gomba. Lehet, hogy emellett nem viszketsz, nem éget, de az efféle folyás az hüvelygomba. És mivel nem vagy nőgyógyász, így nem zárhatsz ki semmilyen lehetőséget, pláne nem akkor, amikor nyilvánvaló a helyzet.
2009. júl. 29. 16:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Ó, és még annyi, hogy a hüvelygomba nem mindig ugyanolyan formában jelenik meg. Amikor nekem volt, akkor semmilyen folyásom nem volt, csak viszketett, és mégis gomba volt. Máskor meg, amikor sajnos újra visszajött, akkor pedig ugyanolyan volt, mint amit Te tapasztalsz. Én amondó vagyok, ne zárj ki semmit, amíg nem biztosak a dolgok.
2009. júl. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!