Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most lehet kicsit gusztustalan...

Most lehet kicsit gusztustalan leszek, de ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Szóval,próbálom könnyedén leírni:)

holnap vagy holnap után kéne megjönnie és a folyásom fehér színű de ilyen darabos!Eddig vizes volt mielőtt megjött,de most olyan fehér és kis darabokban van:S olyan mint az ázott papír darabkák:S

tudom ez egyén függő de nekem még nem volt ilyen és esetleg ha már valakinek volt az leírhatná a végeredményt köszönöm előre is:)

ja és fertőzés miatt nem lehet mert nincs bajom (ezt most lekopogtam:D)

2009. júl. 29. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
csak anyit tennek hozza hogy nekem minden menszi elott ugyan igyen es nem gomba mert menszi elott csak ket nappal szokott jelentkezni szoval tisztul a mehed es ezt verzes koveti en sem tudtam mig utanna nem olvastam ugyhogy nyugi nem vagy egyedul
2009. júl. 29. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
sZERINTEM IS GOMBA,(volt clamédiám).KERESS MÁSIK ORVOST!NEM FELTÉTLEN NEMI ÉLETTŐL KAPHATJUK EL,NE SZÉGYENKETT!
2009. júl. 29. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
BOCSI,SZÉGYENKEZZ!
2009. júl. 29. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem feltetlen gomba! Nekem is mindig mensi elott suru darabos folyasom volt! Pont olyan amilyet leirtal! De nallam ez mindig mensit jelzett. :( Most amikor terhes lettem inkabb kremes ragacsos volt es nem sok.

5 heteske :)

2009. júl. 29. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
hát nem tudom...nem vok orvos.nézesd meg mégegyszer
2009. júl. 30. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!