Van itt olyan, aki nem akarta előre megtudni a kisbabája nemét?
Sziasztok! Apukámmal beszélgettem a minap és ő mondta, hogy nem tudta, hogy lány leszek, mert akkor még nem tudták megmondani. Nagyon meglepődtem, kérdeztem is, hogy nem volt-e kíváncsi,azt mondta nem és most is inkább meglepetésnek hagyná, szokta is mondani a baráti körben a várandósoknak, hogy minek kérdeztek rá a nemére.
Vagytok még így páran, hogy meglepetés lesz a baba neme?
Előre is köszi a választ :)
Szia!
Mi nem akartuk tudni, hogy mi lesz a baba, mert úgy gondoltuk, teljesen mindegy, hogy mi lesz. Csak olyan színű ruhákat vettünk, ami mindkét nemre jó (pl. fehér, sárga, narancssárga) Ja, és valóban meglepődtünk amikor kimondták hogy milyen nemű, és boldogok voltunk. Most 1 éves kisfiú. Üdv: Adri
Na akkor nem apu az egyetlen:):)
Gratulálok a babátokhoz!:)
Mi sem akartuk tudni eleinte...mert sajnos volt egy vetelesem es ugy voltunk vele, teljesen mindegy...aztan apjuk annyira de annyira beindult, mert ugy erezte az elejetol fogva, hogy fia lesz es kozel a 3. trimeszterhez, csak megkerdeztuk...kisfiam szuletett.
Nagyon szeretnek egy kicsi lanykat is....
Apudat megertem.
Ezzel sokan vagyunk így, főleg a harmincasok, akkor még nem volt uh gép, a mi szüleink mind meglepetést vártak, nem tudták, hogy fiuk lesz vagy lányuk.
Én nem akartam tudni, de a férjem igen, így megkérdeztük. Én nagyon szerettem volna, ha meglepetés.
off: én 25 éves vagyok, még rólam se tudták a szüleim, hogy mi leszek, akkor még nem mondták meg. viszont 23 éves tesómról már megmondták volna, de direkt nem kérték a szüleim. ők is meglepetést szerettek volna.
mi megkérdeztük. nekem ezzel is egy kicsit közelebb kerül hozzám a kisbaba lénye, a nevén tudom szólitani. tudtunk készülni a ruhácskákkal. mindkettőnek meg van az előnye. nekem igy is elég meglepetés, hogy milyen lesz. már alig várom, hogy láthassam.
Amikor ultrahangon voltam, mindig megkértem az orvost, hogy NE mondja meg a baba nemét.
A férjemnek már volt 3 lánya, biztosra vettem, hogy most is az lesz, mindent, amit lehetett, rózsaszínben vásároltunk meg, fiúnéven nem is gondolkoztunk.
Kb 6 hónapos voltam, amikor a munkahelyemen egyszer lefeküdtem pihenni, és jött egy kollégám, aki megkérdezte, hogy miért lazsálok.
Fölálltam és megmutattam a hasam. A kollégám rámnézett és megkérdezte, hogy az apja után fogjuk-e elnevezni.
Mondtam, neki, hogy vicces lenne, ha egy kislány az apja nevét kapná.
Fogadtunk egy láda pezsgőbe, hogy kislány lesz, de ha fiú, akkor ő lesz a keresztapa.
Szülés előtt elvittek ultrahangra, ahol a főorvos gratulált a csodaszép kisfiamhoz. A szülőszobáig bőgtem, a férjem azt hitte, hogy baj van, amikor hüppögve megmondtam, hogy kisfiú lesz és egy fiúnevünk sincs, ráadásul minden ruhácska rózsaszín.
Fiam lett, a keresztapja után Helmut, és a férjem elrohant kék ruhákat vásárolni.
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsó ez nagyon aranyos történet :):)
Keresztanyunak 3 fiú után lett egy lánya,mindenki meglepődött, azt hittem majd a kislánynak nehéz lesz alkalmazkodni a fiúkhoz, de épp ellenkezőleg történt, a fiúk nem tudnak hozzá,mert rettentő kényes :D
Előre tudni a baba nemét számomra azt jelenti, elmész egy jóshoz és ő azt mondja lesz egy fiad vagy 3 lányod.
Ha már ott van a pocakban és fejlődik, akkor nem előre tudod meg a nemét, csak előbb, minthogy világra jön.
19 hetes terhesen pont olyan meglepetés vagy döbbenet mint akkor megtudni, ha kint van.
Mi például fiút vártunk és Botondnak hívtuk és én izgultam, mikor mentünk ultrahangra, hogy vajon fiú lesz e. És fiút mondtak. Pont olyan érzés volt, mintha akkor tudtam volna meg, ha megszületik. És egyébként meg az ultrahangon láttuk egyértelműen, (jelentősen el van eresztve ezen a téren)ha nem mondták volna akkor is tudtuk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!