Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mikor mennyek...

Most akkor mikor mennyek vissza ultrahangra?

Figyelt kérdés
12 hetesen voltam utoljára. Az ultrahangos csaj, azt mondta hogy 16 hetesen mennyek vissza, de utána az orvosom azt mondta hogy 6-7 hét múlva, az az 18 hetesen. Most akkor mikor kell? 16 hetesen majd felhivom az orvosom hogy rá kérdezzek, de addig itt is érdeklődöm. 14+2 hetes kismami
2011. febr. 22. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha genetikai UH-ra kell menned akkor a 18. hét, ha csak köztes vizsgálat akkor már most hívd fel a dokid és majd ő megmondja az "UH-ás csaj" nem tudhatja. Az orvosodnak tudnia kell.
2011. febr. 22. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. febr. 22. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Az ember nem azt mondja, hogy "menyek a boltba", hanem, hogy "megyek a boltba". Ezzel arra akartam utalni, hogy te a menjek igére gondoltál -és mennyeket írtál.

Kis nyelvtani kitérő után: mindenféleképp hívd fel az orvost, vagy a titkárnőjét, és pontosan meg fogja mondani :)

2011. febr. 22. 18:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy minden ember annyira tökéletes lenne, hogy nem hibázik el egy két szót.

Köszi a válaszokat.

2011. febr. 22. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem sértésből írtam, csak marhára bántja a szemem.

Elnézést!

2011. febr. 22. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig 16 hetesen kellene visszamenned,akkor van az AFP szűrés.(pontosabban a terhesség 16-18.hete között végezhet)
2011. febr. 22. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

16 hetesen csak AFP vérvétel van, rá két hétre, 18 hetesen meg UH.

Én már nagyon várom :)

Egy 16 hetes kismama

2011. febr. 22. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2011. febr. 22. 19:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 16 hetesen menni kell vérvételre, megyek is, csak nem oda ahova tartozok, máshova küldött a védőnőm. Megkaptam a választ, köszönöm szépen :)
2011. febr. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!