Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok fiatal kismama miért vesz...

Sok fiatal kismama miért vesz fel hidegben olyan felsőt, amiből kilátszik a nagy hasa? Nem félnek, hogy megfázik a baba? Megfázhat egyébként?

Figyelt kérdés
(lehet, h h*lye kérdés, de kív. vok) ... kül. sztem nem szép látvány a kilógó nagy has...úgy nincs vele semmi baj, ha normális felsőt visel aki terhes... de miért kell ennyire felhívni rá a figyelmet? sztem ez olyan intim dolog, csak a szűkebb ismerettségi körre tartozik...v. én vok maradi?
2011. febr. 20. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Otthon van, hogy nekem is lecsúszik a nadrág, feljebb a póló, de meleg van és senki sem lát.

Ha elmegyek valahova, mindig takarom a pocakomat, derekamat, volt már vesemedence-gyulladásom, köszönöm, többet nem kérek belőle. Egy petefészek gyulladás sem kellemes, pláne várandósan.

Nem lebernyeget hordok, látszódik a terhes pocak, észreveszik így is, nem kell ahhoz kidobni.

2011. febr. 21. 07:54
 12/16 anonim ***** válasza:
ÉN IS EGYET ÉRTEK MINDNYÁJOTOKKAL NÁLUNK VOLT AKI FORRO NADRÁGOTT VETT FEL A HASPOLOJA MELÉ,VISSZONT AZ VOLT NAGYSZÁM MIKOR A FIAM SZÜLETETT VOLT EGY ANYUKA SZÜLÉS UTÁN SELYEM MINI KOMBINÉ MEG TESTRE SIMULO MINI HÁLOING VOLT NAP MINT NAP rajta és aaz egész korházban igy flangált ugy hogy mikor leült az also nemüjétölkezdve minden látszot rajta nagyon ki rit közülünk ugy is hivták a mádám:)
2011. febr. 21. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Mivel az ember állandó testhőmérsékletű és nem hüllő, ezért a baba nem fázik meg a pcakon belül a hidegben sem. Esztétikailag viszont tényleg érdekes. Nekem spec. nagyon nem tetszik a kirakott poci. Kicsit hivalkodásnak tűnik.
2011. febr. 21. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:
én testre simuló sztreccses felsőket hordok, eszemben sincs eltakarni a pocakom...bár még csak 22 hetes vagyok, szóval most kezdett el szépen gömbölyödni...de én nem érzem hivalkodónak magam, persze rövid felsőket én sem hordok, vagy maximum bandázzsal...azért pucér pocakot nem mutatok..
2011. febr. 21. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem rólad van ám szó, kedves előttem szóló a hivalkodással kapcsolatban, hanem azokról, akikről a kérdésben olvashatsz.
2011. febr. 21. 15:25
 16/16 A kérdező kommentje:

nem az a gond, ha testre simul a ruha (én sem szeretek sátrat húzni) ...hanem ha szándékosan megbotránkoztató, és taszító (nemrég láttam egy kismamát, akinek a köldöke is látszott, ennek kapcsán írtam ki a kérdést.)

nagyon szépen, ízlésesen lehet öltözködni terhesen is, főleg most, hogy divat a hosszú, tunikaszerű fölső.

2011. febr. 21. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!