Van itt olyan 3hókörüli baba fiatal anyukája aki szívesen beszélgetne?
Figyelt kérdés
barátnők messze vannak, csak néha tudunk talizni, de még beszélni is.jó lenn valakivel beszélgetni,2011. ápr. 25. 14:06
1/12 anonim válasza:
Szia. A kislányom 6 hónapos, én 23 éves vagyok, ha gondolod írj privit.
2/12 anonim válasza:
Nekem 5 hónapos lesz a lányom a jövő héten, én 32 leszek. HA gondolod, bár már nem vagyok olyan fiatal...
3/12 anonim válasza:
Nekem 3hós lesz a fiam és 18éves vagyok.
4/12 anonim válasza:
24 vagyok, igaz nekem már 10 hós a fiam, de nekem pl csak itt neten vannak bnők... :) minden nap beszélünk... nemrég voltunk náluk szülinapozni, megyünk majd nyaralni is :) most taliztunk először. már 1 éve beszélgetünk...
5/12 A kérdező kommentje:
Én is 18vagyok,és 3hónapos múlt a pici fiam:)
Én is szeretnék itt barátokat szerezni, mivel falun élünk és itt babás anyuka se igazán van:( barátnők meg messze...
Nem engedi valamiért hogy privit írjak:(
De ha gondoljátok írjatok, msn vagy skype nevet és felveszlek.Aztán még próbálkozok később is a privivel.
Köszönöm hogy írtatok
2011. ápr. 25. 17:01
6/12 A kérdező kommentje:
Mármint privibe gondoltam a neveket
2011. ápr. 25. 17:02
7/12 anonim válasza:
Szia!én 20 leszek lányom meg 10hónapos!Én is szívesen barátkoznék!
10/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,nem a koron múlik hogy ki milyen anya:)
Láttam már 18-19éves, nagyon jó anyát, de 35éves borzalmas anyukát is...
2011. ápr. 25. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!