Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 terhes kismami vagyok....

17 terhes kismami vagyok. Árt-e a babának heti 5 perc szolárium?

Figyelt kérdés
2008. febr. 1. 09:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
54%
Szerintem minden szakember mást mondd. Én azon a véleményen vagyok (bár személy szerint én is szeretem a szolit mert jobb kedvre derit), hogy mivel mindenkinek más az álláspontja, bitosat sosem lehet tudni. Ha nem vagy túl parás akkor menj el időnként. Bár én nem kockáztatnék, annyit azért nem ér az az 5 perc. Inkább költeném aranyos babacuccokra a szolira kidobott pénzt. Ja és amúgy elképzelhető, hogy a barnító krémek is tartalmaznak káros anyagokat, ki tudja mi van bennük?? (Lásd legújjabb kutatásokat miszerint minden krémanyagban szinte van kátrány és kőolaj származék). Ha nagyon fehér vagy, a szoli sem segít túl sokat, én a helyedben inkább örülnék hiszen a fehér bőr kezd divatba jönni!!:-) 25hetes kismama
2008. febr. 5. 12:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves háborgó kismama!

Nem az egyetlen igen kérdésre vártam, és nem is mentem el szoliba, csak kiváncsi voltam, hogy a többi kismama hogyan jár el? A dokim azt tanácsolta, hogy az első három hónapban semmi képpen, utána mérsékkel lehet. Ennyi. Nem élhetünk burokban 9 hónapon át, és nem arra gondolok, hogy baja lesz a babámnak, hanem arra, hogy minden rendben van odabent.

A többieknek köszönöm a válaszokat.

2008. febr. 6. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
sajnos nem mi döntjük el hogy árt e,vagy sem!Én is állandoan szoliba jártam,de miota megtudtam hogy terhes vagyok nem járok.Ennyit kibirok a gyerekem egészsége érdekébe.Őt kell már nézni és nem magunkat.Johogy szimpatikus a 4válasz,mert azt irták amit hallani szerettél volna!
2008. febr. 8. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már felmerül hogy áthat, inkább hagyd ki! pirosító 4ever.
2009. okt. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!