Hány hónapos terhességig lehet szoláriumba járni,ha lehet?Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2010. szept. 28. 15:55
1/9 anonim válasza:
nem csak a magzatnak, neked is árt a szoli...
2010. szept. 28. 16:11
2/9 anonim válasza:
Én nagy szolizós voltam korábban. De amint megtudtam, hogy babát várok, azóta nem mentem egyszer sem. Ki lehet bírni! :)
Egyébként nem tesz jót nektek.
36 hetes pocakos
2010. szept. 28. 16:15
3/9 anonim válasza:
Nekem nem ajánlitta a doki, a melegtől elvetélhetsz!
Inkább önbarnító
2010. szept. 28. 16:17
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szolizni csak azért kérdeztem mert sok terhes nőt láttam már aki tiszta barna.
2010. szept. 28. 16:29
5/9 anonim válasza:
Mióta kiderült,hogy terhes vagyok,csak egyszer voltam kb.15 hetesen,dobtam egy kis színt magamra,mert esküvőre voltunk hivatalosak. Azóta csak önbarnítót használok,most már csak arcra valót,mert lassan be kell öltözni. 26 hetes
2010. szept. 28. 16:35
6/9 anonim válasza:
Épp ma mondták nekem is milyen jó színem van,Baleás arcbarnító,nem is drága és nem foltosodik. Nálam a garnieres barnítós testápoló is bevált.
2010. szept. 28. 16:38
7/9 anonim válasza:
én voltam szoliba 16 és 17 hetesen kb 3szor mert akkor volt az esküvönk.én megkérdeztem a dokit és azt mondta nyugodtan elmehetek csak a minimumra ami nálunk 6 perc.az hülyeség hogy a melegtöl elvetélsz mert mi van nyáron mikor 37fok is van.
2010. szept. 28. 17:49
8/9 anonim válasza:
Én is megkérdeztem a dokimat és nem kifewjezetten javasolta.A barátnőm heti 2 szer 10 percre befeküdt semmi baja nem lett,az orvos szerint is az a lényeg hogy ne 15 20 percre feküdj be mert akkor már átmelegszik a tested és az nem annyira jó.Az orvosom azonban azt is mondta,hogy ha lelkileg jót tesz az a heti 10 perc az sokkal kevésbé árt mintha belebetegszel abba hogy fehér vagy de sztem ezt csak az érzi át aki aktivan szolizott rendszeresen és rendkivül hiú mint pl sajna én is.
De a legfontosabb hogy ne érezd rosszul magad a szoliban!ha kicsit is akkor azonnal kifelé!
2010. szept. 29. 08:07
9/9 anonim válasza:
A szoláriumtól még jobban felmelegszik a magzatvíz, nem gondolod hogy így is elég meleg van odabenn? Én nem tenném. Egy kozmetikus kismama
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!